Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Què fem a Comunicació? Gestionam les relacions de l’Ajuntament amb premsa, ràdio, TV i mitjans de comunicació nacionals i internacionals; Coordinam la web i gestionam les noticies i l’agenda de la web municipal; Dirigim la revista Calvià! i la revista Entorn de Calvià d’informació municipal; Dirigim la ràdio pública Ràdio Calvià; Gestionam les xarxes socials de l’Ajuntament i coordinam la gestió de les xarxes de la resta de departaments; Coordinam el Protocol i organitzam els actes institucionals amb la presència del batle; Donam suport a l'organització d’esdeveniments transversals; Coordinam les publicacions municipals; Coordinam les diferents campanyes publicitàries i informatives de l’Ajuntament; Coordinam les publicacions municipals; Velam per la imatge corporativa municipal; Coordinam les jornades de Comunicació en la Administració Pública.

Des del 2016 l’Ajuntament de Calvià està adherit al Decàleg de bones pràctiques de la comunicació local pública de la Universitat Autònoma de Barcelona. 

On ens pots trobar? Servei de Comunicació. C. Julià Bujosa sans, batle, 1, 07184 Calvià. Telèfon: 971 139 136. comunicaciocalvia@calvia.com/radio@calvia.com. Cap de secció de Comunicació: M. Antònia Ferragut mferragut@calvia.com