Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Ajudes inici curs escolar 2020-2021

Les sol·licituds poden presentar-se del dia 15 de juny al dia 24 de juliol de 2020.

Bases publicades BOIB 97 de dia 30 de maig de 2020

 Les sol·licituds es poden presentar des de el dia 15 de juny al dia 24 de juliol de 2020, ambdós inclosos.
La forma de presentació serà:
1.- De manera telemàtica a través del Registre electrònic comú de l'Administració General de l'Estat, en cas de disposar de certificat digital o DNIe. En el cas que tramiti la sol·licitud a través de l'registre electrònic ha d'aportar com a annexos la documentació requerida a les bases juntament amb un model de SOL·LICITUD D'AJUDA D'INICI DE CURS ESCOLAR 2020-2021, que estarà disponible a partir de el moment en què s'iniciï el termini de convocatòria.
2.- De manera presencial amb cita prèvia en el Registre General de l'Ajuntament de Calvià. A partir del dia 8 de juny es podrà sol·licitar cita per tramitar aquest ajut.
3.- En qualsevol de les formes previstes en la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.
4.- En el cas que es prorrogui l'Estat d'Alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19 o es declarin situacions similars que aconsellen limitar la mobilitat, les persones interessades en les ajudes hauran de fer ús , de manera prioritària, del Registre Electrònic General de l'Administració General de l'Estat o de la tramitació mitjançant FORMULARI, segons el que estableix el Decret de Batlia de data 28 d'abril de 2020, per presentar les sol·licituds. Aquest formulari estarà disponible el dia 15 de juny i fins al dia 24 de juliol de 2020.

Més informació: ajutsdellibres@calvia.com