Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Jornada professional 'Mallorca Live Festival'

 El dijous 11 de maig, i com a part de les activitats paral·leles del Mallorca Live Festival, tindrà lloc una jornada professional i de capacitació dirigida a artistes i treballadors de la indústria musical de Mallorca.

 Hi haurà professionals pertanyents a l'Associació MIM (Dones de la Indústria de la Música, que neix amb l'objectiu de vetllar pel compliment de la igualtat efectiva de dones i homes en el sector de la indústria musical), a l’Illenc (Institut de la Llengua i la Cultura de les Illes Balears) i al festival mateix. La jornada tendrà lloc a la Sala Amplificador d'Es Generador.

 A partir de les 16.00 hores es parlarà de quines eines necessita un festival per ser igualitari –no solament des del punt de vista artístic sinó també de treballadors–; es farà una xerrada informativa sobre l'associació MIM especialment dirigida a les treballadores de la indústria musical de Mallorca; i s'abordarà la problemàtica a la qual s'enfronten els artistes a les Balears a l'hora de treure el seu treball fora de les Illes. Per tot això es comptarà amb la presència de Carmen Zapata (presidenta de MIM i directora de l'Associació de Sales Catalanes), Pat Quinteiro (sòcia de MIM, cofundadora de HerBeats i CEO de l'agència de premsa Pat Comunicacions), Lorena Jiménez (sòcia de MIM, fundadora i directora de l'agència de promoció La Trinchera).

 De 17.30 a 18.00 hores Carles Martínez (codirector d'Industriamusica.es) i Paula Mara Moreno (sòcia de MIM i responsable de comunicació al Mallorca Live Festival) duran a terme amb els assistents que ho desitgin el taller “Estratègies de comunicació per presentar-te a festivals”.

 De 18.00 a 18.30 hores hi haurà una pausa-cafè que servirà de trobada de networking entre els diferents agents de la indústria musical presents.

 De 18.30 a 19.30 hores Marta Ferré, de l’Illenc, farà una sessió informativa sobre ajuts per a la promoció exterior per a artistes.

 Totes les activitats de la jornada són d'accés gratuït. Més informació a: www.mallorcalivefestival.com