Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Dia de Nassos 2017

 Divendres, 6 d'octubre de 2017

GRAN FESTA INFANTIL SOLIDARIA "Dia de nassos 2017"

Sonrisa Médica, en col·laboració amb l'Ajuntament de Calvià, presenta "DIA DE NASSOS 2017", la gran festa infantil solidària que celebrarà la seva quarta edició demà dissabte 7 d'octubre de 2017, a partir de les 11 hores del dematí i fins a les 20 hores al recinte firal de Santa Ponça (Urbanització Galatzó, al costat del Molí d'accés a autopista). Per veure el cartell, feu clic a la imatge.
La celebració es fa gràcies a un acord signat entre el tinent de batle de Participació Ciutadana i Joventut, Fernando Alcaraz, i la gerent de Sonrisa Médica, Marta Barrio. El conveni contempla la cobertura logística -infraestructura i equip humà-, així com la difusió de l'esdeveniment solidari.
Un dia inolvidable per nins i famílies en què podran gaudir d'infinitat d'tallers, jocs, activitats i espectacles. Entre les actuacions destaquen l'espectacle del Circ Bover, així com les actuacions de Nomad, Mel i Sucre, Germans Memoli i Trencaclosques.
A més, tots els assistents podran participar als talleres del mag Diapasón, el meu primer robot, ball amb portament, música infantil, relacions conscients, reciclatge de taps de plàstic, de circ, de llibertat d'expressió, super-poders, facepainting, zumb kid's, collage, etc.
L'esdeveniment compta amb aparcament gratuït, servei de restauració i zona de guarderia. Totes les activitats són gratuïtes per als nins fins a 12 anys (adults donatiu: 5 euros)
El Dia de Nassos és una festa solidària i els beneficis obtinguts contribuiran al manteniment de l'activitat social de Sonrisa Médica, una associació sense ànim de lucre, pionera a Espanya, que des de 1994 vol transformar l'entorn hospitalari a través de l'humor i la música gràcies a la feina d'un equip de pallassos professionals, que col·laboren amb el personal dels hospitals de Son Espases, Son Llàtzer, Comarcal d'Inca i de Manacor.