Compartir en Twitter

Čxit de participaciķ en la Challenge Peguera 2017

Dilluns, 16 d'octubre de 2017

Justus Nieschlag i Heather Wurtele s'alcen amb el tron de Challenge Peguera Mallorca 2017

Un clima espectacular amb un sol radiant i una calmada badia de Peguera van rebre als 1.000 participants en la prova principal de Challenge Peguera 2017, el triatló de mitja distància.

En la categoria masculina, l'alemany Justus Nieschlag va donar una classe magistral de triatló, amb una carrera perfecta en la qual va dominar amb ampli avantatge tots els segments. Van completar el podium l'austríac Thomas Steger (2a posició) i l'espanyol Iñaki Baldellou (3er).
Justus va sortir de l'aigua en sol 23m:16s, va completar el circuit de bike també en solitari amb un temps de 2 hores 9 minuts i 14 segons, per acabar amb una mitja marathon en 1 hora 16 minuts i 14 segons. El temps total en meta va ser de 3:50:56.

La segona i la tercera plaça del podium es va anar canviant de mans fins al segment de run, on l'austríac Thomas Steger amb un temps d'1:14:05 va remuntar fins a la segona posició, i el català Iñaki Baldellou amb un temps d'1:15:31 va aconseguir completar el podium.

Justus Nieschlag (GER): 03:50:56
Thomas Steger (AUS): 03:56:02
Iñaki Baldellou (ESP): 03:57:31

Heather Wurtele va guanyar somrient

En categoria femenina, Heather Wurtele es va alçar amb la victòria de Challenge Peguera Mallorca. Després d'una natació dominada per l'alemanya Anja Knapp, l'espanyola Marta Sánchez i la britànica Fenella Langridge, Wurtele es va posar al capdavant en els primers quilòmetres del circuit i ja no va abandonar aquest lloc. El seu avantatge va ser creixent quilòmetre a quilòmetre i solament el bon ritme de la belga Katrien Verstuyft i la remuntada de l'holandesa Yvonne Van Vlerken podien preocupar a la canadenca.
Finalment, la mitja marathon va decidir i una somrient Heather Wurtele va creuar la línia de meta amb un temps de 4:24:42, seguida en segona posició de Katrien Verstuyft i d'Yvonne Van Vlerken.
Heather Wurtele (CA): 04:24:42
Katrien Verstuyft (BEL): 04:29:10
Yvonne Van Vlerken (NED): 04:30:54

Un esdeveniment total

Èxit de convocatòria amb més de 1500 participants en les diferents carreres de la prova. D'aquesta forma, l'edició de 2017 es converteix en la més multitudinària, de l'esdeveniment i en una referència per a la finalització de la temporada de triatló del públic internacional, que suposa el 85 % del total.
Des de l'Ajuntament de Calvià, la Fundació Calvià i l'Associació Hotelera de Peguera i Cala Fornells, organitzadors de la prova es vol agrair a tots aquells que l'han fet possible, especialment a participants, voluntaris, forces de seguretat i protecció civil, patrocinadors i sponsors, a més de l'Agència de Turisme de les Illes Balears.