Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Finalitzen les sessions de rendiciķ de comptes

Divendres, 22 de desembre de 2017

FINALITZEN LES SESSIONS DE RENDICIÓ DE COMPTES QUE PER SEGON ANY CONSECUTIU HAN RECORREGUT LES DIFERENTS ZONES DEL MUNICIPI DE CALVIÀ

L'equip de govern ha comparegut, al llarg dels mesos de novembre i desembre, davant de la ciutadania per explicar l'acció de govern i respondre a les preguntes, queixes i propostes dels veïnats i veïnades

L'Ajuntament de Calvià ha finalitzat les sessions de rendició de comptes que han recorregut les diferents zones del municipi per explicar a la ciutadania, de manera directa, les actuacions que porta a terme el consistori així com l'estat d'execució de les iniciatives posades en marxa al llarg de 2017.
D'aquesta manera, el batle de Calvià, Alfonso Rodríguez Badal, al costat dels regidors i regidores de l'equip de govern, així com a responsables i tècnics de diferents departaments municipals, s'ha sotmès, per segon any consecutiu, a les preguntes, queixes i suggeriments que han anat realitzant els veïnats i veïnades del municipi, interessant-se pels diversos assumptes que els preocupen.
En total han estat 9 actes de Rendició de Comptes que s'iniciaven el dia 2 de novembre amb un Ple monogràfic a la Sala de Plens de l'Ajuntament, amb la intervenció de tots els grups municipals.
De forma paral·lela, s'ha activat una plataforma (https://rendiciodecomptes.calvia.com), en la qual la ciutadania de Calvià pot consultar l'estat d'execució dels diferents projectes i compromisos.
Les sessions de Rendició de Comptes es varen celebrar per primera vegada a Calvià al novembre de 2016 i tota la informació d'aquesta procés es pot consultar al web www.noetquedisindiferent.com. Donant continuïtat a aquest procés d'obertura a la ciutadania, el Ple de l'Ajuntament va aprovar modificar, al febrer de 2017, el Reglament Orgànic Municipal (ROM) per a, entre altres aspectes, incorporar la celebració d'un ple monogràfic anual de rendició de comptes. En aquesta línia, al mes de març de 2017 es va celebrar a Calvià el primer debat sobre l'estat del municipi.