Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

62 esportistes de Calviā reben ajudes Pla BED

Dijous, 8 de febrer de 2018

UN TOTAL DE 62 ESPORTISTES DE CALVIÀ REBEN LES SUBVENCIONS DEL PLA BED

-El 52% de les sol·licituds correspon a l'esport femení

-Stand Up Paddle, trampolí i atletisme són els esports que més representativitat han tingut

-Aquesta ajuda permet als esportistes finançar les despeses que comporta l'activitat esportiva d'alt nivell

L'Ajuntament de Calvià va celebrar ahir horabaixa l'acte de lliurament de subvencions individuals a esportistes del municipi en relació al mèrit esportiu. El batle de Calvià, Alfonso Rodríguez Badal, i la tinent de batle d'Esports, Eva Serra, varen lliurar a la Sala Palmanova les subvencions del Pla Bed (Beques Esportistes d'Elit) als 62 esportistes que han optat a la convocatòria de 2017 i que han aconseguit els punts necessaris per obtenir l'ajuda.

Aquesta línia de subvencions va destinada a ajudar els esportistes que estan en procés de formació i / o tecnificació i que destaquen en l'esport que practiquen, però també als més grans de 21 anys que ja tenen un currículum destacat, com els esportistes olímpics o els que competeixen en l'àmbit estatal, europeu o mundial. Enguany, igual que en l'anterior convocatòria, s'ha destinat una partida de 45.000 euros que ajudarà els esportistes a finançar les despeses que comporta l'activitat esportiva d'alt nivell.

En aquesta edició, un 52% de les sol·licituds ha correspost a l'esport femení, una dada que posa de manifest la tasca que es realitza des de l'Institut Calvianer d'Esports (ICE) per impulsar la igualtat d'oportunitats de gènere en l'esport. La majoria de les sol·licituds, en concret un 81,25%, equivalen a subvencions d'esportistes que practiquen esports individuals. El Stand Up Paddel, trampolí (gimnàstica), atletisme i natació són els esports que més representativitat han tingut entre totes les modalides esportives que s'han presentat com el karate, triatló, waterpolo, piragüisme, tennis de taula, natació sicronizada, tir amb arc , kickboxing, vela i futbol.

El batle va destacar l'esforç i el sacrifici dels esportistes i les seves famílies, mentre que la tinent de batle d'Esports va felicitar els èxits esportius als subvencionats i va assenyalar que aquestes beques demostren el compromís de Calvià amb l'esport.

La valoració de les diferents sol·licituds s'ha realitzat d'acord amb les bases que regulen aquesta convocatòria, en les quals estan publicats els criteris de puntuació, de manera que tots els esportistes que han sol·licitat una subvenció han pogut optar en les mateixes condicions. S'han valorat la participació en campionats oficials regulats per les federacions esportives corresponents, la participació en seleccions i la classificació en campionats internacionals, nacionals i autonòmics oficials.