Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Nova ediciķn del 'FrikiDay' a Es Generador

Divendres, 18 de maig de 2018

CALVIÀ ACULL UNA NOVA EDICIÓ DEL FRIKIDAY QUE ENGUANY ES DEDICA A LA FAMOSA SAGA STAR WARS

L'edifici juvenil d'Es Generador viurà demà tota una jornada d'activitats, jocs, mercat i tallers

Aquest dissabte, 19 de maig, el centre juvenil d'Es Generador acull una nova edició del FrikiDay, que albergarà una proposta amb més tallers, un mercat friki amb més espais i, sobretot, amb molta diversió, amb l'objecte que joves i famílies coneguin les instal·lacions i el ventall de possibilitats que ofereix el Servei de Joventut de l'Ajuntament de Calvià, a través d'una temàtica cridanera i que aquest any se centrarà en la saga de ciència ficció més coneguda de tots els temps, Star Wars.

El centre obrirà les portes al FrikiDay - Edició Friki Wars, a les 11 h fins a les 21 h, amb tallers per les persones més creatives, les més astutes o, fins i tot, les més competitives, així com tornejos de PS4, Nintendo Switch, jocs de taula i PC amb jocs com Pokémon, Bola de Drac o l'Univers Qíahn.

També hi haurà actuacions als escenaris de l'interior, el de l'Amplificador, i un d'exterior, al costat del mercat friki, on associacions com Shinigamis Mallorca o Totoros Mallorca duran a terme des del clàssic FriQuiz o el karaoke friki, fins a actuacions de ball i música asiàtica, o un concurs de cosplay. Per la seva banda, Art & Còmics juntament amb Norma Còmics preparen la segona edició del concurs d'il·lustració.

A més els de AACF lluiran les seves millors gales espacials per transportar els participants al món de la ficció i que, al costat de Harry Potter Fan Mallorca, seran els encarregats de demostrar i ensenyar a jugar a l'esport favorit dels mags, el Quidditch.

Serà una jornada plena d'activitats, concursos, tallers, tornejos i demostracions sumats al ja famós Carreró Friki, amb paradetes de les botigues més conegudes de l'illa com Neko Neko, El Món d'en Kaito, Otaku Planet, Nexus Robòtica Educativa o Norma Còmics, entre d'altres.