Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

17 'bloggers' especialitzats en viajes a Calviā

Calvià 22 d'octubre de 2018

17 BLOGGERS ESPECIALITZATS EN VIATGES VISITEN CALVIÀ

Durant 3 dies han pogut conèixer l'oferta del municipi en temporada mitjana-baixa

Disset bloggers, procedents de diversos països, especialitzats en viatges, han visitat aquest cap de setmana diferents escenaris que ofereix Calvià en la temporada mitjana-baixa. Organitzat per l'Ajuntament de Calvià i la Fundació Calvià, amb la col·laboració de Melià, Momentum Plaça, Port Adriano, el restaurant UMI de Port Adriano i Jungle Park. Aquests bloggers nacionals i internacionals varen iniciar divendres passat una ruta que va començar al nucli tradicional de Calvià on varen realitzar una ruta històrica i a la Creu de Santa Ponça on van poder contemplar la posta de sol.

Dissabte varen presenciar la sortida de la V edició de la Challenge Peguera Mallorca, un dels esdeveniments esportius més destacats de final de temporada que enguany ha reunit 1.200 participants i uns 2.000 visitants a Peguera que, amb el cent per cent de la plata hotelera oberta, ha tingut una ocupació superior al 90%. Els bloggers varen assistir a la sortida de la prova a la qual l'alcalde Alfonso Rodríguez Badal els va donar la benvinguda.

Posteriorment, varen assistir, a l'hotel Melià Calvià Beach, a la trobada de l'Associació de Blogguers de Viatges de les Illes Balears que han celebrat el seu primer aniversari amb una jornada de xerrades viatgeres de la mà de travel bloggers i representants del sector turístic. Una de les 17 integrants del grup de Calvià Sarah Dodd de 'Normandic Dreamer' va oferir una conferència motivacional en què va explicar com va decidir donar un canvi a la seva vida per complir el seu somni de viatjar a tots els països del món. A la nit van gaudir d'un sopar i posterior festa a l'hotel OD Port Portals.

La finca de Galatzó va ser un altre dels escenaris de Calvià que varen conèixer. Diumenge varen realitzar una visita guiada a les cases de la finca pública on varen poder fer un tast de productes mallorquins. Al llarg de la seva estada han estat a Calvià vila, Port Adriano, Illetes, Santa Ponça, Peguera, Port Portals i a Magaluf.

Amb aquesta visita, s'ha volgut donar a conèixer l'àmplia i variada oferta que té Calvià durant la temporada mitjana-baixa, així com les propostes gastronòmiques, culturals, esportives i naturals de les que poden gaudir les persones que visiten el municipi al llarg de tot l'any.

Les 17 persones que han visitat el municipi procedeixen de diversos països: Espanya, Alemanya, Itàlia, Regne Unit, Polònia, Estats Units, Holanda i Puerto Rico.