Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Calviā a Fitur

Dimecres, 23 de gener de 2019

CALVIA A FITUR

Calvià es troba, un any més, a la Fira de turisme FITUR, en el marc de la qual, el batle Alfonso Rodríguez Badal, va mantenir ahir una sèrie de reunions amb l'Aliança de Municipis Turístics (AMT) que va tenir una trobada amb la ministra d'Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto, a qui li van exposar els objectius i reptes de l'AMT, especialment en aspectes de finançament per la reconversió de destinacions madures i en la necessitat d'incrementar en temporada alta els efectius de Forces i Cossos de Seguretat de l'estat.

Avui, en declaracions als mitjans de comunicació, el batle ha assenyalat que la incertesa pel Bréxit, provoca preocupació en el sector ja que s'alenteixen les reserves respecte a l'any passat. No obstant això, Alfonso Rodríguez Badal ha confiat que la fortalesa del destí, i la diversificació dels mercats emissors mantingui alts nivells d'ocupació.

D'altra banda, ha qualificat d'extraordinari l'anunci de la celebració d'una cimera internacional que tindrà lloc a Magalu,f ja que serà una gran oportunitat per mostrar la transformació d'una destinació, fruit de l'aposta empresarial i de la col·laboració publico-privada. En aquest sentit, el batle de Calvià ha destacat que fa uns anys Magaluf es posava com a exemple de turisme d'excessos, ara ja es posa com a exemple de reconversió.