Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

ASPANOB i NEMO reben el xec del Neula Parc

Divendres, 25 de gener de 2019

ASPANOB I LA FUNDACIÓ NEMO REBEN LA RECAPTACIÓ DEL PARC INFANTIL NEULA PARC DE CALVIÀ

L'Ajuntament de Calvià lliura a cada entitat 3.606 euros

El batle de Calvià, Alfonso Rodríguez Badal, ha lliurat el xec de la recaptació del parc infantil Neula Parc, que es va celebrar del dia 27 al 30 de desembre de 2018.

Com cada any, l'Ajuntament ha destinat els doblers recaptats amb les entrades a dues entitats socials que en aquesta edició ha estat ASPANOB i la Fundació Nemo, que han rebut un xec de 3.606 euros cadascuna. El batle ha destacat que gràcies a les prop de 1.400 persones diàries que varen assistir a l'parc nadalenc s'ha pogut, un any més, dedicar l'esdeveniment a finalitats solidàries.

Aspanob és l'Associació de pares de nins i nines amb càncer de les Illes Balears que té un programa d'atenció integral amb programes de pisos d'acollida gratuïts per a famílies desplaçades, suport psicosicial, suport escolar, atenció social i ajudes econòmiques i activitats d'oci, temps lliure i respir familiar.

Fundació Nemo dóna suport i assessora a persones amb diversitat funcional, i la seva activitat se sustenta en el Centre, un espai pioner en el qual s'ofereixen tractaments de neurorehabilitació; la plataforma Nemo, on es troben les famílies per compartir experiències i obtenir assessorament, i les beques Nemo.

A l'acte de lliurament han assistit la tinent de batle de Cohesió Social i Igualtat, Nati Francés; la regidora de Benestar Social i Tercera Edat, Mayte Albertí; la directora general de Desenvolupament Social i Equitat, Ana Pérez; Jaume Coll, president d'ASPANOB, i Leonor Fèlix, presidenta de la Fundació Nemo.