Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calvià Ciutadania Coneix Calvià

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Lliurament de subvencions BED a 74 esportistes

Dimarts, 29 de gener de 2019

CALVIÀ LLIURAMENT LES SUBVENCIONS DEL PLA BED A 74 ESPORTISTES

L'Ajuntament destina 45.000 € per promocionar les disciplines individuals

Mario Mola i Laura Quetglas destaquen entre les persones beneficiàries

Calvià ha lliurat aquest dilluns les subvencions del pla BED dirigides a esportistes individuals del municipi. Un total de 74 persones beneficiàries han rebut un ajut econòmic que es reparteix en base als mèrits esportius del col·lectiu d'atletes. L'acte s'ha celebrat a la Sala Palmanova, on s'han projectat imatges dels subvencionats en acció en un petit homenatge al qual han assistit familiars i autoritats, encapçalades pel batle de Calvià, Alfonso Rodríguez Badal, i la tinent de batle d'Esports , Eva Serra, que han fet entrega dels ajuts.

Mario Mola i Laura Quetglas són dos dels noms més icònics de l'esport a Calvià. Tricampió del món de triatló i campiona d'Europa de Stand Up Paddle, Mola i Quetglas són els esportistes que més punts han obtingut en la valoració gràcies als seus èxits en competició. El Stant Up Paddle destaca com la disciplina més agraciada a causa dels notables resultats del surf a rem del Mar Balear SUP Center, escola que dirigeix ​​Laura Quetglas, a les diferents proves nacionals i internacionals.

Suport a l'esport

L'aposta calvianera per l'esport és clara. El consistori, a través de l'Institut Calvianer d'Esports (ICE), ha destinat una important partida per promocionar esportistes minoritaris. La majoria té menys de 21 anys, ja que l'objectiu principal del Pla BED és fomentar les categories inferiors, però els mèrits extraordinaris dels atletes absoluts els han atorgat una important suma del total. La meitat de les persones que han rebut la subvenció són dones.

Poliesportiu

Entre els esports que reben les ajudes es troben, entre d'altres, l'atletisme, en què sobresurten el llançador de pes José Ángel Pinedo i el corredor de tanques Yidiel Contreras; el tir amb arc, amb el campió del món César Vera al capdavant; i el karate, disciplina en la qual Noelia Grau es va proclamar campiona d'Espanya recentment. A més, han rebut la subvenció dos escaquistes i set waterpolistes en la qual és l'única modalitat d'equip recompensada.

Web: www.calviadeportes.com
Mail: ice@calvia.com
Facebook: https://www.facebook.com/icecalvia
Resultats: https://bit.ly/2B8INxM