Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calvià Ciutadania Coneix Calvià

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Conveni amb Amadip Esment per la finca Galatzó

Dimarts, 5 de febrer de 2019

AMADIP ESMENT ES FARÀ CÀRREC DE LES ACCIONS DE FORMACIÓ I OCUPACIÓ PER A PERSONES AMB DISCAPACITAT INTEL·LECTUAL QUE ES DESENVOLUPEN A LA FINCA PÚBLICA DE GALATZÓ

Les persones beneficiàries d'aquestes accions s'ocupen, entre altres coses, del manteniment d'un dels horts de la finca

El batle de Calvià, Alfonso Rodríguez Badal, i la apoderada d'AMADIP ESMENT Fundació, Pueyo Pons Esther, han signat un conveni de col·laboració per a la realització d'accions de formació i ocupació a la finca pública municipal de Galatzó, per a persones amb discapacitat intel·lectual.
Amb la signatura d'aquest conveni, s'assegura la continuïtat dels programes de formació i ocupació que fins ara duia a terme l'entitat APNAB Gaspar Hauser, i la continuïtat de les persones beneficiàries d'aquestes accions.
Les actuacions que es desenvolupen se centren en activitats d'autonomia personal i social, habilitats socials, vida en comunitat, habilitats sociolaborals i tasques específiques que es duen a terme en l'entorn vinculades a activitats agrícoles, forestals i jardineria. De fet, aquestes persones s'ocupen diàriament d'un dels horts de la finca, amb uns resultats molt professionals, encarregant-se de la sembra i del manteniment, supervisats pel Servei de Medi Natural i Urbà de l'Ajuntament de Calvià. Arran d'aquest conveni, les activitats s'ampliaran amb funcions de col·laboració en els serveis d'atenció al client, per mostrar els valors naturals i patrimonials de la finca i les seves instal·lacions.
L'entitat AMADIP ESMENT comptarà també amb el local que es va posar a disposició dels usuaris del programa de formació i ocupació a ses cases, i l'Ajuntament aportarà les eines i material necessari per al desenvolupament de l'activitat sobre la base del projecte a desenvolupar.

A la signatura del conveni han assistit, també, la tinent de batle de Cohesió Social i Igualtat, Nati Francès; la regidora de Benestar Social, Mayte Albertí; la regidora de Medi Natural, Francisca Muñoz; la directora general de Desenvolupament Social i Equitat, Ana Pérez, i el cap del Servei de Medi Natural i Urbà de l'Ajuntament, Eduardo Cózar.