Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Visita a obres del centre de salut de Santa Ponįa

Divendres, 22 de febrer de 2019

VISITA A LES OBRES D'AMPLIACIÓ DEL CENTRE DE SALUT DE SANTA PONÇA

El batle de Calvià, Alfonso Rodríguez Badal, i la consellera de Salut, Patricia Gómez, han visitat aquest migdia les obres d'ampliació del Centre de Salut de Santa Ponça que dóna cobertura a 22.600 targetes sanitàries com a PAC.

Les obres que duu a terme el Govern, amb una inversió de 1,2 milions d'euros, consisteixen en la construcció de 652 m2 que amplien l'actual edifici que té 23 anys, això permetrà passar de 18 a 27 consultes i la millora de la accessibilitat. Les obres s'estan realitzant en aquests moments sense interferir en l'activitat del centre.

El batle ha assenyalat que per a Calvià, l'aposta del Govern d'ampliar i millorar aquestes instal·lacions és bàsic, perquè el Centre és al cor de Calvià, al nucli amb més població, a més de donar resposta a la demanda que ha fet la ciutadania de forma constant, per poder tenir, a més, una millor cartera de serveis. Alfonso Rodríguez Badal ha assegurat que "estam d'enhorabona perquè el Govern compleix, els ciutadans i ciutadanes de Calvià surten guanyant perquè, a més, el projecte va molt ràpid.

Per la seva banda, la consellera ha reiterat que l'ampliació era molt demandada per la població i pel col·lectiu professional del Centre i que la previsió és poder acabar l'obra després de l'estiu. D'aquesta manera, ha recalcat, es compleix amb el Pla d'Infraestructures d'Atenció Primària del Govern, dotat amb més de 42 milions d'euros amb l'objectiu de renovar les instal·lacions sanitàries de les Illes Balears i potenciar l'Atenció Primària.
A la visita també han assistit la tinent de batle de Cohesió Social i Igualtat i regidora de Santa Ponça, Nati Francés, el director general del Servei de Salut, Juli Fuster, i el gerent d'Atenció Primària de Mallorca, Miquel Caldentey.