Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Cloenda de la II Fira d'Ocupaciķ i Emprenedoria

Divendres, 22 de març de 2019

1.425 ENTREVISTES DE FEINA DURANT LA II FIRA D'OCUPACIÓ I EMPRENEDORIA DE CALVIÀ

Les enquestes de qualitat realitzades mostren un alt grau de satisfacció tant de les persones usuàries com de les empreses participants

La II Fira d'Ocupació i Emprenedoria de Calvià s'ha clausurat aquest migdia, a la sala Palmanova, després de la jornada que ha tingut lloc avui -per la qual han passat 124 participants-, dirigida a persones emprenedores i empreses, i que ha obert amb la conferència inaugural d'Ana Seijo de Wohaby Palma. Alejo Ecoca Ecube Pérez, CEO de FDSA programació, ha pronunciat la conferència de tancament sota el títol De autònom a empresari: tres claus i un repte.

El batle de Calvià, Alfonso Rodríguez Badal, ha qualificat de nou èxit la segona edició de la fira que en la jornada d'ahir dijous, al Pavelló Galatzó, va acollir una gran activitat al llarg del dia. Es varen realitzar un total de 1.425 entrevistes de feina per als 485 llocs de treball oferts per les 24 empreses que han assistit a l'esdeveniment amb 33 estands per atendre les sol·licituds.

Resultat de les enquestes de satisfacció

Al llarg dels dos dies, es varen realitzar enquestes de qualitat aleatòries a persones assistents (a 129 persones) i a les empreses participants, per avaluar el grau de satisfacció, que ha estat molt elevada pel que fa a l'atenció rebuda i a l'organització de l'esdeveniment.

Segons aquests resultats, un 83,19% de les persones assistents enquestades, ha valorat (del 0 al 5) amb la màxima puntuació el funcionament general de la Fira. Un 90,4% ha puntuat amb un 5 l'atenció rebuda per part de l'IFOC (Institut de Formació i Ocupació de Calvià), i un 84,5% ha posat un 5 a l'atenció rebuda per les empreses.

Pel que fa a l'enquesta realitzada a les empreses participants, un 65,2% han valorat (de l'1 al 10) amb un 10 a l'organització de la Fira, un 17,4% l'ha valorat amb un 9, i el mateix percentatge, amb un 8. Per el 100% de les empreses, la informació rebuda abans de la fira ha estat satisfactòria i l'espai adequat. Més del 90% considera que la distribució dels estands i la durada de l'esdeveniment és apropiada, i un 78,3% opina que les dates de la celebració de les jornades han estat les adequades.