Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calvià Ciutadania Coneix Calvià

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Més de 700 senderistes a Mallorca Walking Event

Dimecres, 3 d'abril de 2019

CALVIÀ ACOLLIRÀ MÉS DE 700 SENDERISTES EUROPEUS DEL 4 AL 7 D'ABRIL A LA 4ª EDICIÓ DEL MALLORCA WALKING EVENT

Més de 700 senderistes inscrits, majoritàriament procedents d'Holanda, Alemanya, Anglaterra i Bèlgica, recorreran diverses rutes a Peguera i els voltants

Des de demà dijous i fins diumenge, tindrà lloc el Mallorca Walking Event-la Primavera a la que més de 700 senderistes, majoritàriament procedents d'Holanda, Alemanya, Anglaterra i Bèlgica, recorreran diverses rutes diferents cada dia a Peguera i als voltants.

Es tracta de la quarta edició de l'esdeveniment que pretén ampliar la temporada turística a través d'una activitat en la qual es dóna a conèixer el patrimoni natural i cultural del municipi de Calvià.

El senderista triï la distància a caminar: 12.5 km, 20 km i 30 km. L'organització ha dissenyat aquests recorreguts per donar a conèixer el patrimoni històric i paisatgístic del municipi. Al llarg del recorregut hi haurà dos punts d'avituallament així com assistència mèdica, coordinació amb Policia Local i Emergències.

Gràcies a aquest esdeveniment lúdic, esportiu i sostenible es contribueix a promocionar internacionalment Calvià i Mallorca, i suposa una afluència de turistes internacionals interessats en la nostra naturalesa, cultura, gastronomia, pobles i la Serra de Tramuntana.

(A la imatge: Alfonso Rodríguez Badal, batle de Calvià; Eva Serra, tinent de batle d'Esports; Xavier Pascuet, director general de Turisme i secretari de la Fundació Calvià, i Mar Rivero, directora d'Esdeveniments a Patterson Travel i directora de Mallorca Walking Event).