Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

XII Mostra de Cuines de Calviā

Dimecres, 3 d'abril de 2019

XII EDICIÓ DE LA MOSTRA DE CUINES DE CALVIÀ

Comença una nova edició de la Mostra que tindrà lloc els divendres d'abril a diferents nuclis del municipi

Estudiants del Departament d'Hostaleria i Turisme de l'IES Calvià han estat els responsables enguany de donar el 'sus' a la Mostra de Cuines de Calvià, que tindrà lloc tots els divendres del mes d'abril i en el qual participen una cinquantena de restaurants del municipi oferint menús amb preus especials. El plat que des de l'IES Calvià han preparat és un aguiat de pilotes de bacallà.

El batle de Calvià, Alfonso Rodríguez Badal, ha destacat que l'esdeveniment cerca consolidar l'inici de temporada mantenint una activitat que, a més, permet donar a conèixer al turisme l'oferta gastronòmica que hi ha al municipi. També, com a valor afegit, dóna l'oportunitat als veïnats i veïnades del terme conèixer aquesta oferta que tenen al municipi a preus molt competitius.

La Mostra tindrà lloc tots els divendres d'abril a les diferents zones en què s'ha dividit el municipi. Els establiments que participen serveixen un menú complet a preus populars (12, 14 o 16 euros). Per a que la Mostra de Cuines sigui un esdeveniment del que puguin gaudir el major nombre de persones, s'ha animat els restaurants a oferir menús alternatius al publicitat (sempre al mateix preu): menús infantils perquè puguin anar famílies senceres, menús sense gluten i també menús vegetarians.

En aquesta edició hi participen 50 restaurants, distribuïts de la següent manera:
Divendres 5 d'abril: zona de Peguera, Cala Fornells i el Toro, amb un total de 9 establiments participants.
Divendres 12 d'abril: zona d'Illetes, Cas Català, Bendinat, Portals Nous, Costa d'en Blanes i Son Caliu, amb un total de 8 establiments participants.
Divendres 19 d'abril (setmana Santa): zona de Palmanova, Magaluf, Son Ferrer i Sol de Mallorca, amb un total de 19 establiments participants.
Divendres 26 d'abril: zona de Santa Ponça, Son Bugadelles i Costa de la Calma, amb un total de 14 establiments participants.

La distribució de l'esdeveniment al llarg de tot el mes d'abril ajuda a donar a conèixer als residents de l'illa la variada i rica gastronomia amb què compta el terme de Calvià, i suposa un complement per als visitants que aprofiten el mes de abril per descobrir i conèixer el municipi.

En el fulletó informatiu que s'edita per a cada edició de la Mostra, i que està disponible en diferents idiomes a la web de la Fundació Calvià www.fundacioncalvia.com, es troba tota la informació de contacte dels establiments participants, els menús que serviran, els preus, els plànols de localització de cada un d'ells i també la indicació dels tipus de menú que ofereixen.

La Mostra de Cuines de Calvià, amb el format actual, va néixer el 2008 amb la intenció de donar a conèixer la gastronomia amb què compta el municipi, i s'organitza anualment els divendres d'abril, i també els divendres d'octubre, coincidint amb el inici i el final de la temporada turística.

Els fulletons de l'esdeveniment es poden veure a www.fundacioncalvia.com