Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calvià Ciutadania Coneix Calvià

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Estrena 'Anatomia de la por', Auditori de Peguera

Dijous,  16 demaig  de 2019

ESTRENA DE ANATOMIA DE LA POR A L'AUDITORI DE PEGUERA

L'obra de dansa-teatre, codirigida per Joan Fullana i Mireia Sans Aleu, sorgeix de la reflexió i l'anàlisi del llibre Anatomia del miedo de José Antonio Marina

Aquest diumenge, 19 de maig, a les 19 h, s'estrena en primícia Anatomia de la por, a l'Auditori de Peguera. L'obra, sorgida de la reflexió col·lectiva del llibre Anatomia del miedo del filòsof José Antonio Marina, ha estat codirigida per Joan Fullana i la coreògrafa Mireia Sans Aleu, fundadora de l'escola de dansa 9EspaiEscènic i de la companyia del mateix nom. Sobre l'escenari, donaran vida als personatges la pròpia Mireia Sans i els intèrprets provinents del món del teatre: Pedro Mas, Mar Fiol, Gypsy Nel·lo i Joan Vila, aquest darrer responsable, a més, de la proposta musical de l'espectacle.

La interpretació personal que fan els directors de l'obra literària i la proposta creativa dels intèrprets, ha donat lloc a una peça de dansa-teatre que vol expressar tot el que pertorba i commou el més íntim de l'ésser humà. Una recerca de l'essència de les coses, donant forma i veu als sentiments, transformant cossos humans en l'expressió física de les emocions.

El director, Joan Fullana, explica que se serveixen de les «possibilitats expressives i d'abstracció de dansa i el moviment i de les possibilitats dramàtiques del teatre per presentar aquesta proposta singular i personal sobre la por i la valentia, sobre els nostres pors quotidianes i col·lectius».

L'obra s'estrena en primícia a l'Auditori de Peguera on la companyia ha realitzat una residència artística d'unes setmanes.