Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Conveni amb El Toro Rugby Club

Dilluns, 17 de juny de 2019

CALVIÀ SIGNA UN CONVENI DE COL·LABORACIÓ AMB EL TORO RUGBY CLUB PERQUÈ QUATRE JOVES AMB DIFICULTATS SOCIALS DEL MUNICIPI PARTICIPEN EN ACTIVITATS ESPORTIVES DESENVOLUPADES PER L'ENTITAT

L'Ajuntament aporta 2.940 euros per cobrir les despeses de participació de quatre joves en activitats de lleure i esportives que facilitin el seu desenvolupament social i emocional

El batle de Calvià, Alfonso Rodríguez Badal, i el president de l'associació esportiva El Toro Rugby Club, Pablo Mateu Zelarayán, han signat un conveni de col·laboració que permetrà que quatre joves amb dificultats socials del municipi participen en les activitats esportives desenvolupades per l'entitat esportiva.

A través d'aquest conveni, l'Ajuntament aporta 2.940 euros per cobrir les despeses de participació de quatre joves en activitats de temps lliure i esportives que facilitin el seu desenvolupament social, emocional i d'aprenentatge de resolució de conflictes.

El Toro Rugby Club rebrà la proposta dels instituts d'Educació Secundària de Calvià sobre els candidats i candidates a participar en les activitats entre l'alumnat que reuneixi les condicions necessàries. La selecció es realitzarà en base a criteris de prioritat relatius a les dificultats socials, relacionals, i econòmiques dels candidats i candidates.

El Toro Rugby Club és una associació esportiva de Calvià amb seu al camp de rugbi de Son Caliu que es defineix pel seu compromís per funcionar com una entitat en la qual prevalguin els valors de l'esport.

A la signatura del conveni també han assistit la regidora de l'Ajuntament, Nati Francès, i per part del Toro Rugby Club, Stevie Muntz.