Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Festival Internacional d'Escacs de Calviā

Divendres, 4 d'octubre de 2019

XVI CALVIÀ CHESS FESTIVAL INTERNACIONAL D'ESCACS 2019

Tindrà lloc del 5 al 13 d'octubre a la Sala Palmanova

El XVI Calvià Chess Festival - Festival Internacional d'Escacs de Calvià, un esdeveniment que compta amb el suport de la Fundació Calvià i l'Ajuntament de Calvià, tindrà lloc del 5 al 13 d'octubre a la Sala Palmanova.

Per a la prova estrella del Festival, el XVI Open Internacional Amateur, s'espera la participació de prop de 130 jugadors i jugadores de més de 20 països. El programa del Festival inclou, com en passades edicions, el Campus d'Escacs, que se celebrarà els dies 5 i 6 a l'Hotel Sol Katmandú Park & Resort.

El dia 6 tindrà també lloc la principal novetat d'aquesta edició, el Gran Mestre, Juan Manuel Bellón, oferirà al costat del Mestre Internacional, Joan Mellado, una Classe Magistral de 4 hores de durada adreçada a participants de nivell avançat. El Gran Mestre Juan Manuel Bellón serà també l'analista de les partides de l'Open Amateur.

El dia 12 es disputarà el torneig d'Escacs Ràpid "Blitz" així com l'Open Internacional Escolar de Calvià. La cerimònia de clausura i lliurament de premis, en la qual se servirà un aperitiu amb productes típics, serà el dia 13 a les 15:00 h a la Sala Palmanova.

Durant el transcurs de l'esdeveniment, es publicarà un butlletí diari a la pàgina web del Festival amb informació de les diferents activitats que hagin tingut lloc. Per a més informació: www.calviafestival.com