Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Casita / Ajuntament

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

#MovimientoBanderasVerdes

Dimecres, 14 de juliol de 2021

    

#MovimientoBanderasVerdes: campanya per una recuperació verd de l'hostaleria

Calvià competirà aquest estiu per aconseguir la Bandera Verda d'Ecovidrio

Banderes Verdes premia l'esforç de l'hostaleria local i al mateix consistori pel seu compromís amb el reciclatge d'envasos de vidre i la lluita contra el canvi climàtic.
Un total de 350 restaurants, bars i xiringuitos de la localitat s'han sumat ja a aquesta iniciativa en col·laboració amb l'Ajuntament de Calvià i Ecovidrio.
Ecovidrio, l'entitat sense ànim de lucre encarregada de la gestió de l'reciclatge dels residus d'envasos de vidre a Espanya, llança una nova edició de el Moviment Banderes Verdes, una iniciativa que té com a objectiu guardonar l'esforç d'establiments hostalers de la zona, l'hostaleria local i l'activisme dels municipis costaners per la transició verda en un context marcat per la recuperació de la pandèmia per la Covid-19.
Aquesta edició comptarà amb la participació de 20 municipis de les Balears, als quals s'ha unit l'Ajuntament de Calvià i 350 establiments hostalers de la localitat. Junts tractaran d'incrementar els nivells de recollida selectiva d'envasos de vidre i mobilitzar el sector hostaler.
Banderes Verdes, un moviment per la recuperació verda
Banderes Verdes es consolida com una de les iniciatives clau de l'aliança d'Ecovidrio amb l'hostaleria en un moment marcat per la recuperació de la pandèmia i la necessitat d'una transició verda. De fet, a nivell nacional, aquesta campanya es desenvolupa a 129 municipis costaners, de cinc comunitats autònomes diferents i compta amb la participació de 14.000 establiments hostalers.

Nota de premsa: ENLLAÇ