Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Intercanvi joves del Programa Erasmus +

Dijous, 22 de juliol de 2021

CALVIÀ REP UN GRUP DE JOVES DE GRÈCIA EN EL MARC DEL PROGRAMA D'INTERCANVI "ERASMUS+: JOVENTUT EN ACCIÓ"

Durant una setmana realitzaran diverses activitats per conèixer l'entorn, la cultura i el patrimoni de l'illa i el municipi

Calvià ha rebut avui a un grup de 18 joves, entre 15 i 23 anys, procedents de Grècia, en el marc del programa "Erasmus+: Joventut en Acció" d'intercanvi juvenil. Entre els dies 21 i 30 de juliol realitzaran diverses activitats artístiques, culturals i comunitàries dins d'un programa elaborat pel Departament de joventut de l'Ajuntament de Calvià junt amb un grup de 16 joves del municipi.
Aquest matí, a l'edifici juvenil d'Es Generador, la tinenta de batle de Participació Ciutadana i Joventut, Marga Plomer, ha donat la benvinguda als al·lots i al·lotes procedents d'Atenes. Plomer els ha desitjat que la seva estada a Mallorca sigui enriquidora amb les activitats diverses que se’ls ha preparat i que realitzaran amb el grup de Calvià. Així mateix, ha fet incidència en què són activitats d’oci sà i coherente tot respectant les mesures sanitàries.

Al llarg de la setmana, es faran visites culturals tant a la capital, Palma, com als pobles més emblemàtics de la Serra de Tramuntana, així com excursions dins del municipi de Calvià, a la Finca Galatzó, o en caiac per les illes Malgrats. Aquestes sortides es combinaran amb altres activitats culturals, musicals o mostres gastronòmiques, entre d'altres, que es realitzaran a Es Generador.
Amb la realització d'aquestes activitats, que s'han programat des del Departament de Joventut seguint totes les mesures preventives per dur-les a terme amb el màxim de garanties de seguretat, es promou un oci responsable i amb valors, motivant la comunitat local a què realitzin projectes europeus i a que consumeixin activitats artístiques i culturals.
A finals del mes d'agost està previst que es dugui a terme la segona fase de el projecte, que consisteix en què el grup de joves de Calvià es desplaci a Atenes i allà els seus amfitrions i amfitriones grecs els mostrin la història, monuments i tradicions culturals i artístiques de la seva regió.