Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calvià Ciutadania Coneix Calvià

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Arriba la Mostra de Cuines de Tardor a Calvià

Dimarts, 28 de setembre de 2021

COMENÇA UNA NOVA EDICIÓ DE LA MOSTRA DE CUINES DE TARDOR DE CALVIÀ AMB UN INCREMENT DE PARTICIPACIÓ DE RESTAURANTS DEL MUNICIPI

Tindrà lloc els divendres 1, 8, 15 i 22 d'octubre a establiments de diferents nuclis de Calvià

Clicau damunt la imatge per veure els restaurants i menús

Aquest divendres 1 d'octubre comença una nova edició de la Mostra de Cuines de Tardor de Calvià i que tindrà lloc durant quatre divendres consecutius d'aquest mes d'octubre, a diferents nuclis del municipi.
Enguany s'ha incrementat la participació dels establiments. En concret, hi prenen part 41 restaurant que oferiran un menú complet a preus populars, de 14 o 16 euros. Els restaurants ofereixen el menú al migdia, al vespre o en els dos horaris, mentre que alguns ofereixen també menú infantil, alternatiu, sense gluten o vegetarià. A més, prop del 50%, donaran la possibilitat de recollida el menú en el local per consumir-lo a casa.
Dels 41 restaurants participants, 7 ho fan per primera vegada, i la majoria d'ells ho fan després d'haver participat en la Pasta Party de la Half Marathon Magaluf, que enguany ha tingut un format molt similar a la Mostra de Cuines.
El divendres 1 d'octubre la Mostra tindrà lloc a les zones d'Illetes, Cas Català, Bendinat i Son Caliu; el dia 8, a Palmanova, Magaluf i Son Ferrer; el divendres 15 es farà a Santa Ponça i Costa de la Calma; i el dia 22, a Peguera, Cala Fornells, el Toro i es Capdellà.
Es tracta d'una cita anual, que se celebra a la primavera i a la tardor, és a dir, a l'inici i al final de la temporada, en què es vol donar protagonisme a la gastronomia que es fa a Calvià i visibilitat als restaurants del terme municipal, i que ajuda a mantenir i impulsar economia al municipi.

Facebook: Mostra de Cuines Calvià