Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Imatges del Passeig artístic JoanArt 2022

Dilluns, 20 de juny de 2022

    

    

    

    

    

ARRIBA A CALVIÀ LA SETENA EDICIÓ DE LA JORNADA ARTÍSTICA 'JOANART'

En el marc de la celebració, se signarà l'acord marc d'aplicació del Codi de Bones Pràctiques a les Arts Visuals entre l'Ajuntament de Calvià i l'Associació d’Artistes Visuals de les Illes Balears

Per consultar el Programa clicau damunt la imatge

JoanArt Calvià 2022 serà la setena edició de la ja més que consolidada cita anual cultural del dia 24 de juny a Calvià. JoanArt és un passeig artístic multidisciplinar per Calvià vila que congrega artistes i creadors en una jornada l'activitat central de la qual és una exposició al consistori.
L'Ajuntament de Calvià recupera la normalitat quant a aquesta celebració anual que marca l'arribada de l'estiu, ja que els anys 2020 i 2021 es va dur a terme una convocatòria especial adaptada a les circumstàncies amb motiu de la pandèmia sense anul·lar ni posposar l'esdeveniment.
Les activitats, que tindran l’esdeveniment central el dia de Sant Joan, començaren aquest dissabte 18 de juny amb l'estrena al Teatre Sa Societat d'Escalar un gegant, l'obra guanyadora del Premi rei En Jaume de teatre 2021.
Signatura de l'acord marc amb l'Associació d’Artistes Visuals de les Illes Balears
El dijous 24 de juny a les 18.15 h, al consistori municipal, després de la inauguració de l'exposició JoanArt Calvià d'arts visuals a la sala d’exposicions, tindrà lloc la signatura de l'acord marc d'aplicació del Codi de Bones Pràctiques a les Arts Visuals entre l'Ajuntament de Calvià i l'Associació d'Artistes Visuals de les Illes Balears (AAVIB).
L'AAVIB té com a finalitats la representació, defensa i promoció dels interessos econòmics, socials, professionals i culturals dels artistes visuals.
Es va signar un conveni similar el 2018 i el 2019, però, atès que l'acord només feia referència a Joanart, s'aprofita aquesta nova firma per fer extensiu l'acord a tots els projectes de Cultura de l'Ajuntament de Calvià relacionats amb les arts visuals.
L'acord inclou, per part de l'Ajuntament, el foment de la llibertat de creació i expressió artística, i l'impuls de l'activitat artística des de totes les vessants: la creació, la producció, la investigació, la projecció, l'educació, la difusió i la integració social. L'AAVIB, per la seva banda, es compromet a establir relacions professionals amb els creadors i els col·lectius artístics segons criteris tècnics, de participació i transparència.