Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Calviā, el municipi amb més banderes Q a platges

Dijous, 23 de juny de 2022

CALVIÀ TORNA A SER, AMB 15 BANDERES Q, EL MUNICIPI AMB MÉS PLATGES AMB EL DISTINTIU DE QUALITAT QUE ATORGA L'INSTITUT PER A LA QUALITAT TURÍSTICA ESPANYOLA

El batle ha recollit els 15 distintius en l'acte presidit per la ministra d'Indústria, Comerç i Turisme que ha tingut lloc avui a Madrid

Declaracions del batle

El batle de Calvià, Alfonso Rodríguez Badal, ha recollit avui les 15 banderes Q de Qualitat que corresponen a Calvià, en un acte presidit per la Ministra d'Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto, celebrat a Madrid, i amb l'assistència del secretari d'Estat de Turisme, Fernando Valdés, i el president de l'Institut per a la Qualitat Turística Espanyola (ICTE), Miguel Mirones.

Un any més, Calvià és el municipi amb més banderes Q a les seves platges, seguit de Cartagena que n'ha aconseguit 12, com així s'ha remarcat en el transcurs de l'acte. Alfonso Rodríguez Badal ha assenyalat que aquests distintius són un «reconeixement al treball conjunt que es fa per garantir una qualitat en els serveis, en el manteniment, en la conservació i en l'accessibilitat de les nostres platges.», així com un estímul per a seguir amb la tasca de millora a les platges de Calvià.

Les 15 platges amb bandera Q són: Buguenvíl•lia, Illetes balneari, Cala Contesa, Portals Nous, s'Oratori, es Carregador (Palmanova) Palmanova, Son Maties, Magaluf, Cala Vinyes, Ses Penyes Roges (el Toro), Santa Ponça, la Romana (Peguera) i Palmira (Peguera).

Les banderes Q les atorga l'ICTE, l'Institut per a la Qualitat Turística Espanyola, depenent del Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme, basant-se en la norma ISO de qualitat, reconeguda internacionalment.

Anualment, per optar a les banderes Q, les platges de Calvià han de passar per una auditoria en què es comprova el compliment dels requisits i paràmetres establerts, tant pel que fa a la gestió com al control dels procediments i treballs que es realitzen a les platges. És a dir, es fa un control exhaustiu de la gestió integral dels serveis de la platja.