Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Calviā reivindica el Dia de l'Orgull LGTBI

Dimarts, 28 de juny de 2022

28 J, DIA DE L'ORGULL LGTBI

Un any més, l'Ajuntament de Calvià ha commemorat el 28 J, Dia de l'Orgull LGTBI, amb la lectura d'un manifest reivindicatiu per part de joves del municipi. L'acte, al que ha assistit tot l'equip de govern municipal  així com personal de l'Ajuntament, ha estat organitzat conjuntament pel departament d'Igualtat i el de Joventut. L'Acte, s'ha iniciat amb la benvinguda de la tinenta de batle d'Igualtat, Nati Francés, amb aquestes paraules:
«Volem agrair la vostra presència i suport en aquest Acte. És un dia de reivindicació i l'Ajuntament de Calvià està compromès amb els drets de les persones LGTBI. Així ho materialitzam amb el programa d'Educació Afectiva i Sexual i tota la feina que es desenvolupa amb la infància i la joventut de Calvià.
Ens preocupen totes les persones que tenen por a l'hora de mostrar la seva orientació sexual. A través dels tallers i formacions que impartim a les escoles, als instituts i a les famílies fomentam que tothom pugui tenir relacions afectives i sexuals sanes i lliures. Ens preocupa la confusió que s'està generant i la falta de debat, per tant, un dels reptes del programa és aclarir conceptes per a donar visibilitat a totes les persones que formen part d'aquest col·lectiu i les situacions que viuen, i així millorar la seva realitat i aconseguir una inclusió real.
Rebutjam la LGTBIfòbia per part de les persones que no són capaces de respectar i que encara es permeten el dret de jutjar i rebutjar a persones segons la seva orientació sexual.»

Tot seguit, un grup de joves de Calvià han llegit un manifest reivindicatiu, l'àudio del qual s'adjunta: ENLLAÇ

L'acte ha finalitzat amb una 'pluja' de bombolles i una foto a les escales de l'entrada de l'Ajuntament.