Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Casita / Ajuntament

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Calviā enquesta sobre salut mental

 Calvià, 19 de setembre de 2023

CALVIÀ ENQUESTA SOBRE SALUT MENTAL I BENESTAR EMOCIONAL ELS ADOLESCENTS I ADULTS DEL MUNICIPI

L'estudi servirà per optimitzar la coordinació entre diferents institucions i plantejar una estratègia de futur

Cartell del qüestionari

L'Ajuntament de Calvià demana dades per conèixer en profunditat la situació dels residents en quant a salut mental i benestar emocional. Mitjançant formularis web, Calvià ha posat a disposició de la ciutadania les enquestes que l'empresa Imagina Bienestar necessita per elaborar l'estudi en el municipi. L'objectiu és que hi participi durant un mes el nombre de persones més gran possible del terme, que poden accedir a les enquestes escanejant el QR que apareix al pòster que s'ha repartit per les dependències municipals o bé a través dels enllaços següents:

Població adolescent: https://forms.office.com/e/3vnejq7Wj2

Població adulta: https://forms.office.com/e/hq0wi2K7fh

Les enquestes disponibles en xarxa són una de les formes de recollida d'informació per elaborar un informe complet sobre la situació a Calvià. Aquesta investigació del municipi fa feina tant amb la recollida de dades quantitatives com qualitatives de la població adolescent i adulta. A continuació, es faran entrevistes grupals en profunditat amb personal tècnic dels diversos serveis públics i privats d'atenció a la salut.

L'informe final, previst per a desembre o principis de l'any que ve, contendrà també l'aportació d'accions concretes que permetin fer feina en la millora de l'atenció de les persones que necessiten qualque tipus de tractament o suport per a la seva salut mental i benestar emocional a Calvià. En aquesta línia, l'Ajuntament de Calvià compta amb un grup de feina compost pel Servei de Benestar Social, l'Institut Calvianer d'Esports, la Unitat de Salut Mental de Calvià, l'Institut Balear de Salut Mental de la Infància i l'Adolescència, l'Equip de Seguiment Assertiu Comunitari, Atenció Primària de l'Ibsalut, la Unitat de Conductes Addictives de l'IMAS, la Fundació Deixalles i l'Associació Gira-sol.