Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Casita

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

El caricaturista Bibi obri Joanart 2024

Dimarts, 18 de juny de 2024

EL CARICATURISTA BIBI OBRI JOANART 2024, LA CITA ANUAL AMB EL MÓN DE L'ART TORNA A CALVIÀ

Aquest divendres a les 19 h s'inaugura l'exposició a l'Ajuntament de Calvià

Video

Del 21 al 25 de juny torna el JoanArt Calvià, la cita cultural amb l'art més estiuenca que es viu en Calvià vila i que assoleix la dècima edició. El sus el donarà el conegut caricaturista Bibi, àlies de Josep Bibiloni Palmer, que inaugura exposició dels nou anys com a col·laborador del Majorca Daily Bulletin. L'exposició s'obri al públic a les 19 h a la sala d'exposicions de l'Ajuntament i es podrà visitar fins al dia 24 de juliol, de dilluns a divendres de 9 a 20 h.

La mostra recull una selecció de les feines de Bibi per al diari britànic entre els anys 2014 i 2021, il·lustracions de tècnica mixta de mida DIN A4. L'autor ha assenyalat que es tracta d'il·lustracions «originals en majúscules»: «m'agrada sollar-me les mans, no utilitz ordinador. Es poden veure les traces de l'esborrany, les marques del dibuix».

El tinent de batle responsable de Cultura, Manuel Mas, ha destacat que JoanArt és «la voluntat de dur l'art al carrer, siguin exposicions o tallers perquè els infants puguin passar-s'ho bé».

També divendres 21 a Can Verger, a Calvià Vila, es durà a terme una trobada amb lectura de relats i poemes que comptarà amb les veus de Maria Antònia Torrens, Carme López i Mercè Pagès i el piano de Sergi Sellés amb la direcció d Bartomeu I. Oliver.

Diumenge 23 a partir de les 18 h comencen tallers artístics en la carrer per a totes les edats, a la plaça de l’Església. Coincideix amb un mercat d'art amb el col·lectiu Ou Verd i els creadors Nino Pons, Rosie Nguyen, Joan Balaguer, Natalia Cajiao, Carlos Terroba, Emma García i Miguel Reche. S'han programat diverses actuacions de música en directe.