Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Casita

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Dispositiu per la nit de Sant Joan a Calvią

Dimecres, 19 de juny de 2024

PALMANOVA I SANTA PONÇA ALBERGUEN CONCERTS MULTITUDINARIS PER A LA NIT DE SANT JOAN AMB UN REFORÇ ESPECIAL DE POLICIA

L'empresa pública Calvià 2000 també preveu un increment de contenidors i en la intensitat de la neteja amb motiu de la festa

Aquest diumenge és Nit de Sant Joan i la platja des Carregador de Palmanova té la festa de la radiofórmula Melodia FM, amb un programa de música per a tots els gustos. A partir de les 20:30 h, començarà una cercavila de batucada des de McDonald's fins a l'escenari principal. Devers les 21:15 h, l'escenari vibrarà amb la música del DJ Fernando Megía, el qual promet ritmes aferradissos. El concert d'After Suns serà a les 22 h, aquesta banda local oferirà un repertori variat que mantindrà l'energia durant tota la vetllada. Més tard, a les 23:30 h, els DJ Juan Campos i Txema Sánchez agafaran el relleu perquè el públic continuï ballant amb sessions de música electrònica.

Així també, COPE Mallorca prepara una gran celebració per a la Nit de Sant Joan a la plaça de la Pinada a Santa Ponça. A les 21:30 h, començarà el concert de 'La Movida Band', que repassarà els millors èxits del pop-rock espanyol dels anys 80 i 90. A les 23:00 h, Carlos Moreno 'El Pulpo' agafarà el relleu amb un xou ple d'èxits per ballar fora parar. L'entrada és de franc i es convida a tothom a passar-s'ho bé amb responsabilitat.

Reforç policial
Una vintena d'agents de policia reforçaran els dispositius habituals durant la Nit de Sant Joan, entre les 18 h i les 2 de la matinada, especialment en la gestió del trànsit als accessos als dos concerts, així com a Peguera per al correfoc. Els agents tancaran el trànsit a l'accés a Palmanova des de la rotonda de la bandera d'Espanya i a Santa Ponça de la rotonda del carrer Jaume I al carrer Lisboa. A Peguera, hi haurà un tall puntual entre la rotonda de l'Eroski i el carrer de Niça. Aquest reforç té com a objectiu garantir la seguretat i el bon desenvolupament dels esdeveniments festius programats en aquestes localitats de Calvià.

Es recorda que l'ordenança municipal sanciona amb 500 € la pràctica del botellot en vies i espais públics, ja que sovint genera molèsties per renous que afecten el descans dels veïnats i genera residus. No obstant això, els al·lots d'entre 14 i 17 anys que siguin sancionats per primera vegada per consumir alcohol, fer botellot o consumir drogues il·lícites en espais públics, tenen l'opció de sol·licitar Mesures Alternatives a la Sanció.

Més neteja
Calvià 2000 té previst un pla de reforç per a la Nit de Sant Joan. Es distribuiran 125 contenidors addicionals de 240 litres de volum al llarg dels passejos marítims de les platges més concorregudes del municipi. L'endemà, un equip de 60 operaris es desplegarà a les 6:30 h del matí per fer net de manera intensiva les platges i els voltants. La intervenció se centrarà principalment a Palmanova y Santa Ponça, tot i que les accions de neteja s'estendran a totes les platges. L'objectiu és garantir un entorn net i segur per a tothom, residents i visitants.

Cal tenir en compte, que el litoral de Calvià esperen una gran concurrència de persones durant la Nit de Sant Joan: pels dos concerts d'emissores de ràdio programats aquesta nit, perquè cau en diumenge i l'endemà és festiu a Palma, i perquè els joves han acabat els exàmens. Aquesta conjunció de factors previsiblement atraurà una nombrosa assistència, creant un ambient festiu i animat en un dels esdeveniments més esperats de l'any.