Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Casita

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Balanē positiu del Mallorca Live Festival

Dimecres, 19 de juny de 2024

BALANÇ POSITIU DEL MALLORCA LIVE FESTIVAL EN PARTICIPACIÓ I SEGURETAT

L'Ajuntament agraeix a Guàrdia Civil i Policia Local la feina desenvolupada els dies del festival

Més d'un 30% dels assistents venien de fora de les Balears, la qual cosa va impactar en la planta hotelera de la zona

El pla de mobilitat va donar bon resultat i gairebé no es varen registrar incidències destacades ni queixes veïnals

L'Ajuntament de Calvià celebra l'èxit del Mallorca Live Festival (MLF), i en destaca tan l'alta participació com l'efectivitat en seguretat i mobilitat. L'esdeveniment, que es va dur a terme els dies 13, 14 y 15 de juny a Magaluf, va aplegar 65 mil assistents.

El consistori agraeix a la Policia Local de Calvià, que en col·laboració amb la Guàrdia Civil de Trànsit i el MLF varen posar en marxa un dispositiu específic per a la regulació i control de trànsit a la zona de Magaluf i Palmanova, vetllant per mantenir la fluïdesa i seguretat de la circulació al voltant del recinte, així com controlar l'estacionament correcte. També als integrants de la Guàrdia Civil involucrats en el control de la seguretat ciutadana a les rodalies de l'esdeveniment per la professionalitat, dedicació i eficàcia. Gràcies a aquest desplegament, es va reduir l'impacte als accessos que genera per als veïnats de la zona la realització d'aquest esdeveniment. Es varen rebre menys d'una desena de telefonades per mor de molèsties de part dels veïns. L'Ajuntament n'agraeix la comprensió.

Segons les dades aportades pel MLF, el públic d'aquesta edició va ser un 68% d'assistents de les Balears, un 20% de península i un 12% internacional. Això es reflecteix també a l'àmbit d'ocupació d'hotels de Palmanova i Magaluf, que varen fregar el ple a la majoria dels casos durant la celebració del Festival. El balanç global, per tant, esdevé positiu, més encara atenent un impacte econòmic que sobrepassa els 12 milions d'euros en un Festival que ha situat Calvià i Magaluf a primera línia de la música en directe.