WEB EN REVISIĶ

Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Patrimoni

Filosofia i missió. L'Àrea de Patrimoni Històric de l'Ajuntament de Calvià té com a missió la protecció, conservació, posada en valor i sociabilización d'aquells conjunts o zones, que per les seves característiques, valors històrics, estètics o naturals, les fan d'especial interès per al conjunt de la societat. Llegir més.

Història. L'Edat del Bronze és, de moment, la fase cronològica més antiga amb presència de restes arqueològiques en el municipi de Calvià. Això no significa, necessàriament, que en el terme no existeixin restes arqueològiques pertanyents a fases més antigues, sinó que, probablement, aquesta absència hagi de relacionar-se amb llacunes en la recerca i en la prospecció de jaciments arqueològics. Llegir més.

Patrimoni Cultural Com tots els municipis que tenen molts de segles d'història, Calvià commemora velles tradicions. La majoria tenen relació amb festivitats del calendari cristià o amb fets històrics importants. Però en el darrers anys s'han incorporat altres festes més lúdiques, com la Festa de la Primavera o la Festa de l'Estiu, que cada vegada estan més consoliades. Llegir més.

Patrimoni Arqueològic i arquitectònic. Llegir més.

Patrimoni Natural Hi ha dos elements que condicionen i defineixen la vida silvestre de Calvià: un és el clima mediterrani de la zona, que condiciona el tipus de vegetació i la vida que s'hi desenvolupa; i un altre és la insularitat, que resulta fonamental per entendre el patrimoni natural del municipi. Llegir més.

Què veure a Calvià

  • Parque Arqueológico Puig de Sa Morisca.
  • Finca Pública Galatzó.
  • Cultural Heritage.
  • Birding.
  • Hiking.
  • Botanics.
  • Snorkel.

Contacte i equip


 Puig des Moro de Ponent
 Aljubet del Bosc Gran
 Ses Alforges