Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Llar Verds de Calviā

                                                                          

Llars Verds de Calvià és un programa de concienciació ambiental dirigit a personas del municipi preocupades per l'impacte ambiental i social dels seus hàbits de consum quotidians d'aigua i energia.

els objectius del programa Llars Verds de Calvià són:

- Aconseguir un estalvi mínim d'un 10% en el consum anual d' aigua en la llar.

- Reduir las emissions de CO2 de cada llar d'un mínim d'un 5% gràcias a l'estalvi d'energia.

La primera edició del programa es va iniciar en març de 2014, i els resultatas després d'un any de desenvolupament han estat molt satisfactoris.

Un total de 26 famílies de Calvià es varen inscriure en el programa, adquirint el compromís de desenvolupar mesures per l'estalvi d'aigua i energia per un període d'un any. Durant el desenvolupament del programa s'ha dut a terme tallers pràctics, tant per conèixer el funcionament del programa, com per d'oferir formació als participants quant a l'estalvi de energia, i  alternatives per facilitar la reducció del consum.

Les famílies que han finalizat el programa han aconseguit arriba a un estalvi mitjà d'un 17,74% d' energía elèctrica, superant àmpliament l'objectiu d'estalvi plantenat inicialment.

NOVA EDICIÓ 2016


En vista dels bons resultats de la primera edició del programa Llards Verds en Calvià, aquest any, el Severi de medi Natural i Urbà de lAjuntament, afronten ara una segunda edició del programa.

Se seleccionaran un màxim de 50 famílies del municipi de Calvià, que voluntariament vulguin participar en el programa, en el quual es reservarà un porcentatge paer a famílies amb pobresa energètica.

si estàs interessat i compleixes el PERFIL dels participants, no perdis l'oportunitat i PARTICIPA!!!

INSCRIU-TE JA!!!! Formulari d' Inscripció

Data límit d'inscripció: 02/09/2016

Per més informació enviar un correu a: medioambiente@calvia.com