WEB EN REVISIĶ

Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Comerį

Què fem per tu? 
La nostra funció principal és donar suport als comerciants de Calvià. Principalment els facilitem les relacions amb l’Administració: llicències, subvencions, programes de qualitat… A més treballem per promocionar el nostre teixit comercial tant en publicitat com organitzant esdeveniments.

Aquestes són les nostres funcions principals:

 • Posem en relació la nostra oferta comercial amb la d’oci i restauració per crear un espai comercial dinàmic i el donem a conèixer per tot Calvià. Tant a les nostres veïnes i veïns com als turistes que vénen a visitar-nos.
 • Desenvolupem i coordinem projectes de rehabilitació i ens coordinem amb altres àrees de l’Ajuntament per transformar els nostres carrers i espais comercials. També t’ajudem a rehabilitar i modernitzar el teu local sense perdre l’essència del teu negoci.
 • Col·laborem amb altres administracions en els Plans Sectorials de Qualitat. Ens encarreguem de guiar comerços, restaurants i altres negocis de Calvià en la implantació d’aquests mateixos plans.
 • Fires, mostres i activitats de dinamització: per convertir els espais comercials de Calvià en un referent.

Com ho fem? Sempre pensant en els nostres comerciants i negocis, amb la vista posada en la globalitat:

 • Els mercats setmanals. Organitzam l’espai, gestionam les parades i controlam que tot surti bé.
 • Mercats d’artesania. Cada estiu, posam un espai a disposició de les artesanes i artesans de Calvià i altres municipis. En portam l’organització i gestió, i el promocionam entre els veïns i turistes.
 • Ajuts i subvencions. T’ajudam a trobar i sol·licitar els ajuts públics que necessites per impulsar el teu negoci. També tramitam ajuts sectorials per al nostre municipi.
 • Plans de Qualitat. Col·laboram en implantar plans de qualitat a Calvià i guiam els nostres comerciants en la modernització dels seus negocis. Ens adherim a normes de qualitat homologades com ara AENOR.
 • A l’àrea de turisme i hostaleria tramitam també els permisos i llicències per a emissió de sorolls i música; cuines i condicionament de locals, limitadors de so i inspeccions.
 • Publicitat dinàmica: Gestionam les pantalles digitals per tal que tots els comerciants de Calvià se’n puguin beneficiar dels avantatges, sense perdre l’harmonia amb el nostre entorn.
 • Promoció i associacions empresarials: arribam a acords que beneficiïn els nostres comerciants i empreses, i ens n’ocupam del seguiment.
 • Treballam per incrementar la qualitat de la nostra oferta turística, donant suport als nostres empresaris i empresàries d’hostaleria i allotjaments per aconseguir la dinamització total de la nostra oferta de vacances i oci durant tot l’any. Per a això, cream canals d’informació i intercanvi d’idees, amb la finalitat que el camí el tracem entre tots.

INFORMACIÓ D'INTERÉS: Amb motiu de la necessitat de realitzar obres en la Via Bartomeu Rosselló Planas, per l'empresa municipal Calvià 2000, es fa necessari el canvi d'ubicació del Mercat Tradicional periòdic de Santa Ponça, durant els dies 27 de gener i 3, 10, 17 i 24 de febrer a l'Av. Donis Horts (Pàrquing de correus). Més informació.

Normativa:

Per consultar les bases dels mercats d'estiu, veure aquí

On ens pots trobar?

Ajuntament de Calvià
C. Julià Bujosa Sans, batle, 1, 07184 CalviàTelèfon:  971 139 100 
Fax:   971 139 143 
comercio@calvia.com