Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calvià Ciutadania Coneix Calvià

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

NATI FRANCÉS GÁRATE

 TINENT DE BATLE DE COHESIÓ SOCIAL I IGUALTAT
REGIDORA DELEGADA DE LES ZONES DE SANTA PONÇA, ES CASTELLOT I GALATZÓ

Com a tinent de batle és responsable dels següents Serveis: Benestar Social (Serveis socials), Sanitat, Tercera Edat, Cultura, Educació i biblioteques, Normalització Lingüística i Igualtat.

Biografia
Va néixer el 8 de desembre de 1972.

És empresària. 

En l’àmbit professional ha estat gestora d’empresa, en el sector comerç, dedicada a la venda de material de llibreria, de l’any 2000 al 2014. L’any 2013 inicia activitat com a autònoma franquiciada en el mateix sector, duent a terme la gestió integral del negoci (comandes, recepció i control, tasques de caràcter administratiu, control de facturació, gestió de comptes, atenció i assessorament al client). Amb anterioritat a aquestes dates va ser treballadora en establiment comercial des de l’any 1988. Per motius laborals ha anat ampliant els seus coneixements en anglès.

Contacte: nfrances@calvia.com

  • Declaració inicial de béns patrimonials (.pdf)
  • Declaració inicial d'activitats privades (.pdf)

 Atenció zones

  • SANTA PONÇA I ES CASTELLOT Dimarts, de 18h. a 20h. en el despatx situat en el poliesportiu de Santa Ponça, en el carrer Riu Sil, 4. Per concertar cita prèvia, nfrances@calvia.com o a través del telèfon 673 656 651. També de dilluns a divendres, de 9h. a 14'30h., en el telèfon 971 13 91 81.  
  • GALATZÓ Dimecres, de 18h. a 20h. en el local social situat en la Plaça Francisca Revert, en Galatzó. Per concertar cita prèvia, nfrances@calvia.com o a través del telèfon 673 656 651. També de dilluns a divendres, de 9h. a 14'30h., en el telèfon 971 13 91 81.

Agenda L'agenda pública institucional de Nati Francés està subjecta a canvis d'última hora. Reflecteix les activitats institucionals, no així totes les reunions de treball internes ni les activitats extramunicipals.