Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calvià Ciutadania Coneix Calvià

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

EVA SERRA FÉLIX

 TINENT DE BATLE D'ESPORTS I RESIDENTS EUROPEUS
REGIDORA DELEGADA DE LES ZONES DE CA'S CATALÀ, ILLETES I COSTA D'EN BLANES

Com a tinent de batle és responsable dels següents Serveis: Esports i Ciutadans estrangers.

Biografia
Va néixer a Palma el 15 de setembre de 1973.

És entrenadora de bàsquet. Títol de tècnic esportiu nivell 2. Formació en comandaments intermedis turisme a l’Escola de Turisme Felipe Moreno.

Complementàriament ha fet formació relacionada amb l’àmbit de l’esport: gestió de federacions i clubs esportius, gestió de recursos humans i instal·lacions esportives, gestió econòmica d’entitats esportives, preus públics i activitats esportives. També s’ha format en aspectes relacionats amb la pràctica esportiva.

Va iniciar la seva trajectòria professional en l’empresa privada en el sector comerç, hoteleria i assegurances. Ha estat coordinadora de l’activitat extraescolar de bàsquet en col·legis municipals de Calvià i entrenadora de bàsquet tècnic nivell 2. En el Club Bàsquet Calvià ha estat directora esportiva.

 Entre les seves aficions hi ha l’esport (ha estat jugadora de bàsquet en lliga femenina 2 a l’Orisba Palma i jugadora de 1a nacional en el Club Bàsquet Calvià), la lectura, la música i l’escriptura. Està interessada en la política i les noves tecnologies de comunicació.

És regidora del Grup Municipal Socialista de Calvià.

Contacte: emserra@calvia.com

  • Declaració inicial de béns patrimonials (.pdf)
  • Declaració inicial d'activitats privades (.pdf

Atenció Zones CA'S CATALÀ-ILLETES-COSTA D'EN BLANES Dimecres, de 18h. a 20h. en el local situat en Cra. Andratx, 33, en Ca's Català i divendres de 17h. a 19h. en el local situat en la Plaça Nouvillas, 12, en Costa d'en Blanes. Per concertar cita prèvia, emserra@calvia.com o a través del telèfon 673 656 930. També de dilluns a divendres, de 9h. a 14'30h., en el telèfon 971 67 03 10 Ext.: 1712.

Agenda L'agenda pública institucional d'Eva Serra està subjecta a canvis d'última hora. Reflecteix les activitats institucionals, no així totes les reunions de treball internes ni les activitats extramunicipals.