Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

JUAN CUADROS MARTÍNEZ

 TINENT DE BATLE DE MOVILITAT, VIES I OBRES I MANTENIMENT
REGIDOR DELEGAT DE LES ZONES DE PEGUERA I CALA FORNELLS

Com a tinent de batle és responsable dels següents Serveis: Magatzem municipal, Brigada Municipal d’Obres (manteniment i reparació de béns, serveis, infraestructures, equipaments i dependències municipals), Transports, Obres i Vialitat (planificació, direcció i control d’infrastructures, instal·lacions, equipaments i dependències municipals), Circulació (excepte la concessió d'autoritzacions d'ocupació o reserva de caràcter temporal amb motiu de l'organització d'activitats a la via pública, així com l'autorització de restriccions de trànsit derivades d'aquestes activitats), Serveis urbans (relacions amb Calvià 2000, S.A. i empreses concessionàries en matèria de connexions municipals d’aigua potable i clavegueram, tarifes, cànon de depuració, etc.) i Cementiris municipals.

Biografia
Va néixer a Jaén el 24 de setembre de 1957.

És treballador del sector hoteleria (cap de recepció).

És mestre industrial, branca elèctrica.

En l’àmbit professional ha estat cap de recepció en les companyies Iberotel, Riu Hotels i Valentín Hotels. Té experiència en la posada en marxa del departament d’allotjament en grans resorts en el Carib. Per motius laborals ha anat ampliant els seus coneixements en idiomes: anglès, alemany i francès.

És amant de la naturalesa.

Contacte: jcuadros@calvia.com

  • Declaració inicial de béns patrimonials (.pdf)
  • Declaració inicial activitats privades (.pdf)

Atenció zones PEGUERA I CALA FORNELLS Dimarts de 16h. a 18h. en el Casal de Peguera, en el carrer Pins, 17. Per concertar cita prèvia, jcuadros@calvia.com o a través del telèfon 615 561 331. També de dilluns a divendres, de 9h. a 14'30h. en el telèfon 971 13 91 00.

Agenda L'agenda pública institucional de Juan Cuadros està subjecta a canvis d'última hora. Reflecteix les activitats institucionals, no així totes les reunions de treball internes ni les activitats extramunicipals.