Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

ALFONSO MOLINA JIMÉNEZ

REGIDOR DELEGAT DE MANTENIMENT I DE LES ZONES DE MAGALUF, TORRENOVA, SOL DE MALLORCA, CALA VIÑAS I SON FERRER

Biografia

Va néixer a Sevilla (Écija) el 29 de desembre de 1963. És tècnic en manteniment d’edificis. Té el títol de tècnic superior d’automoció, i formació complementària en prevenció de riscos laborals, primers auxilis, socorrisme i extinció d’incendis.

La seva trajectòria professional, iniciada a Écija en el sector industrial (fusteria), es desenvolupa més tard de forma continuada a l’hoteleria, principalment en el manteniment d’edificis turístics i hotels de diverses cadenes situades en el municipi de Calvià.

Està casat i té tres fills. És aficionat al bricolatge i el seu esport favorit és el futbol.

Contacte: amolina@calvia.com

  • Declaració inicial de béns patrimonials (.pdf
  • Declaració inicial d'activitats privades (.pdf)

Atenció zones

  • MAGALUF, TORRENOVA, SOL DE MALLORCA I CALA VINYES Dimarts, de 16h. a 18h. en el poliesportiu de Magaluf en l'Av. Las Palmeras, 23. Per concertar cita prèvia, amolina@calvia.com o a través del telèfon 971 13 91 00. També de dilluns a divendres, de 9h. a 14'30h. en el telèfon 971 13 91 00.
  • SON FERRER Dimarts, de 18h. a 20h. en Son Ferrer, en el local situat en el carrer Falcó, 2. Per concertar cita prèvia, amolina@calvia.com o a través del telèfon 971 13 91 00. També de dilluns a divendres, de 9h. a 14'30h. en el telèfon 971 13 91 00.

Agenda L'agenda pública institucional d'Alfonso Molina està subjecta a canvis d'última hora. Reflecteix les activitats institucionals, no així totes les reunions de treball internes ni les activitats extramunicipals.