Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calvià Ciutadania Coneix Calvià

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Transparència

Què fem en Transparència?
L'Ajuntament de Calvià s'ha fixat entre els seus compromisos la TRANSPARÈNCIA, mitjançant la publicitat activa i la garantia d'accés a la informació pública. La Direcció General de Transparència i Innovació a l'Administració treballa des de juliol de 2015 per dur a terme les accions que permetin millorar la transparència de l'Administració municipal.

Les nostres funcions
Funcions de la Direcció General de Transparència i Innovació a l'Administració en l'àmbit de la Transparència i Rendició de Comptes:

Elaboració del pla director o estratègic en matèria de transparència i rendició de comptes de l'Ajuntament de Calvià. Seguiment de les actuacions i dels indicadors establerts en el mateix, així com publicació dels mateixos. 

 

 

 

 

- Posada en marxa del portal de transparència i desenvolupament de les tasques de seguiment i coordinació de l'actualització de la informació per part dels departaments municipals, i millora contínua en la qualitat i comprensió de la informació que apareix al portal.

 

 

 

- Coordinació dels ens autònoms dependents de l'Ajuntament en el desenvolupament d'actuacions en matèria de Transparència i Rendició de comptes.

 

    

 

 

- Disseny dels procediments interns per atendre les sol·licituds d'informació pública que realitzin les persones, i seguiment i coordinació de l'activitat en aquest àmbit.

 

 

 - Desenvolupament d'accions per augmentar la sensibilització i la informació en matèria de transparència, tant a nivell intern a l'Ajuntament com a nivell extern i/o ciutadà.  

- Impuls i incorporació de l'Ajuntament de Calvià en xarxes de treball i intercanvi d'informació en matèria de Transparència, a nivell estatal i balear, i representació en les mateixes.

 

On pots trobar-nos?
Direcció General de Transparència i Innovació a l'Administració
Ajuntament de Calvià
C. Julià Bujosa Sans, batle, 1
07184 Calvià. Mallorca
Tel.: 971 139 158
Adreça electrònica: transparencia@calvia.com

Pàgina actualitzada el 20 de juliol de 2017