WEB EN REVISIÓ

Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calvià Ciutadania Coneix Calvià

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Plans Estratègics

PLANS I MAPES ESTRATÈGICS. DOCUMENTS DE PLANIFICACIÓ, ESPECIFICANT OBJECTIUS CONCRETS, ACTIVITATS, MITJANS I TEMPS PREVIST PER A LA CONSECUCIÓ  

ACORD D'INVESTIDURA El dia 12 de juny de 2015, Esquerra Oberta per Calvià, Sí Se Puede Calvià i el PSIB-PSOE Calvià varen signar un acord en el qual es varen comprometre a donar suport a la investidura d'Alfonso Rodríguez Badal (PSIB-PSOE) com a batle, després d'arribar a compromisos programàtics que varen plasmar en aquest document d'ACORD DE BASES PER LA INVESTIDURA.

Aquest document contempla des d'actuacions dirigides al sector comercial i turístic, com la desestacionalització turística, passant per les mesures per promoure la participació de la ciutadania i la transparència i la resposta immediata a situacions d'alt risc social amb una especial atenció a la infància, a les persones majors, a les persones dependents i a les famílies víctimes dels desnonaments hipotecaris.

Durant el mes de novembre de 2016 es van celebrar, per primera vegada a Calvià, diferents actes de rendició de comptes en els quals l’equip de govern al complet va estar a disposició de la ciutadania per informar, explicar i atendre’n les consultes relatives al primer any de gestió municipal (juny 2015 - novembre 2016). Van ser actes en els quals la ciutadania va poder participar, bé sol·licitant informació, bé aportant suggeriments o fent observacions, sobre qualsevol tema de gestió municipal que li interessava, general o relacionat amb la seva zona de residència.

PLANIFICACIÓ ESTRATÈGICA MUNICIPAL 2015-2019

PLA DIRECTOR DE TRANSPARÈNCIA I RENDICIÓ DE COMPTES 2017-2019

Pàgina actualitzada 2017-11-09