Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Catāleg de Serveis

CATÀLEG DE SERVEIS I DE PROCEDIMENTS DE L'AJUNTAMENT DE CALVIÀ I DELS SEUS ENS DEPENDENTS, AIXÍ COM EL PROCEDIMENT PER PRESENTAR QUEIXES SOBRE EL SEU FUNCIONAMENT

La relació dels serveis municipals, amb informació sobre el seu contingut, ubicació i disponibilitat, es recull en el web municipal.

La forma d'accedir-hi és mitjançant la pàgina principal: Ajuntament-Organització municipal (en aquest cas s’hi pot accedir des dels departaments municipals que els gestionen); o mitjançant Serveis i Tràmits (en aquest cas s'hi accedeix per situació o experiència vital de la persona interessada).

L'Ajuntament de Calvià disposa d'un servei de queixes, al qual la ciutadania pot traslladar qualsevol queixa, reclamació o suggeriment sobre el funcionament i incidències dels serveis municipals.

Aquest servei està disponible:

 De forma presencial o per correu postal, al Servei d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament de Calvià, de dilluns a divendres, de 9 h a 14,30 h, al c/Julià Bujosa Sans, Batle, número 1, 07184, de Calvià, o a qualsevol oficina municipal d'informació turística.

Mitjançant el correu electrònic queixa@calvia.com

Per telèfon, 900 690 690 (des de telèfons fixos) i 971 139 122 (des de telèfons fixos i mòbils), en atenció personalitzada, de dilluns a divendres, de 9 h a 14,30 h, o deixant un missatge al contestador en altres horaris.

Emplenant un formulari específic directament des del web. Una vegada emplenat el formulari, es rep resposta motivada en un termini màxim de 15 dies.

Pàgina actualitzada 2017-06-28