Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Casita

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

ISABEL MANRESA PÉREZ

REGIDORA NO ADSCRITA

Va néixer el 13 març de 1964.

És auxiliar administratiu al Ministeri d'Economia i Hisenda amb destinació a l'Agència Estatal d'Administració Tributària des de l'any 1990.

Va obtenir el títol de Llicenciada en Dret per la Universitat Oberta de Catalunya l'any 2009. Disposa de diploma d'Auxiliar de Vol i d'Hostessa de Congressos, per l'Institut Tècnic d'Estudis Professionals, i d'Auxiliar de Fisioteràpia pel Centre d'Estudis Mèdic Sanitaris.

De l'any 1994 al 1998 ha realitzat formació promoguda per la FEMP sobre Informació i Atenció al Públic, Gestió de RRHH i administració de personal, Legislació en matèria d'Administracions Públiques i Gestió Tributària, Millora de la qualitat dels Serveis Públics. De l'any 1998 al 2010 s'ha format en matèria de Legislació Tributària, en matèria teoricopràctica de l'IRPF i en Administració electrònica, a través de l'Agència Estatal d'Administració Tributària.

En la seva trajectòria professional, després de dos anys en el sector turístic (línies aèries i agència de viatges), ha exercit funcions de secretària de direcció en empresa privada, des de 1983 a 1987, per incorporar-se a l'Administració Pública (Ajuntament de Palma) com a auxiliar administratiu en l'any 1987.

L’any 1988 s'incorpora com a ordenança a la Direcció Provincial del Ministeri d'Educació i Cultura, on exerceix fins l'any 1989.

Al desembre de l'any 2016 va realitzar un curs sobre el Sistema d'Integració de Registres a totes les Administracions de l'AEAT de Balears.

Del mes d'abril de 2006 a maig de 2015 va realitzar i va dirigir dos programes radiofònics en l'emissora de Ràdio Calvià, i des de febrer de l'any 2015 a setembre del 2016 va dirigir un programa de ràdio a l'emissora ràdio Marratxí.

 Contacte: imanresa@calvia.com

  • Declaració inicial de béns patrimonials (.pdf)
  • Declaració inicial d'activitats privades (.pdf)