Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Emergčncia per pčrdua d'habitatge

En el mes de setembre de 2016, l'AJUNTAMENT DE CALVIÀ i les ASSOCIACIONS HOTELERES de Palmanova-Magaluf, Santa Ponça, Peguera-Cala Fornells, Illetes-Cas Català i Portals Nous-Bendinat, van signar convenis per possibilitar un allotjament ràpid i provisional a persones o famílies obligades a abandonar el seu habitatge habitual que no tenen possibilitat d'allotjament alternatiu per mitjans propis. L'objectiu d'aquesta iniciativa és donar resposta ràpida als casos de desnonaments, conflictes familiars greus o sinistre de l'habitatge habitual que es produeixin en el municipi.

Les Associacions hoteleres faciliten -a través dels seus establiments associats- allotjament immediat i provisional a les famílies, després de la valoració realitzada pels Serveis Socials de l'Ajuntament. L'establiment hoteler aplica un descompte mínim del 60%, i l'Ajuntament abona el pagament de l'allotjament com a ajuda atorgada a la família. De forma paral·lela els Serveis Socials estableixen un Pla de treball amb la família amb la finalitat que recuperi la seva autonomia.

Les persones o famílies beneficiàries seran aquelles que s'hagin vist obligades a abandonar el seu habitatge habitual per desnonaments, execucions hipotecàries o expedients expropiatoris; per conflicte familiar greu que posi en risc la seguretat física o emocional de les persones; per sinistre de l'habitatge habitual, o per declaració municipal de ruïna física imminent de l'edificació en la qual estigui situada l'habitatge habitual.

S'accedeix a aquest servei sol·licitant cita amb els Serveis Socials. 

Atenció als residents de: Palmanova, Magaluf, Son Caliu, Badia de Palma, Sol de Mallorca, Calvià i Es Capdellà: Centre de Serveis Socials Palmanova
C/ Diego Salvà Lezaun, 2
Telèfon: 971132645
Horari: De dilluns a divendres, de 09.00 a 14.30 h i dimecres i dijous de 16.00 a 19.00 h
Punt d'atenció complementari: Can Verger. C/ Major, 75. Calvià

Atenció als residents de: Santa Ponça, Costa de la Calma, Urbanització Galtazó i Peguera: Centre de Serveis Socials Ses Rotes Velles (Santa Ponça)
C/ Riu Sil, 4
Telèfon: 971693351
Horari: De dilluns a divendres, de 09.00 a 14.30 h i dimarts de 16.00 a 19.30 h
Punt d'atenció complementari: Unitat Bàsica de salut de Peguera. C/ Malgrats,17.

Atenció als residents de: El Toro, Son Ferrer, Sa Porrassa, Cas Català, Portals Nous, ses Illetes, Bendinat i Costa d’en Blanes: Centre de Serveis Socials Àliga (Son Ferrer)
C/ Àliga, 54
Telèfon: 971230142
Horari: De dilluns a divendres, de 09.00 a 14.30 h i Dilluns de 16.00 a 19.00 h
Punt d'atenció complementari: CUC. C/ Ginesta, 7. Bendinat

Més informació: Servei de Benestar Social de l'Ajuntament de Calvià
C/Julià Bujosa Sans, batle, 1
Telèfon: 971139173
Horari: De dilluns a divendres, de 09.00 a 14.30 h.