Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Subministraments bāsics

L'AJUNTAMENT DE CALVIÀ i ENDESA van signar en el mes d'abril de 2016 un Conveni de col·laboració per garantir el subministrament elèctric a les famílies més vulnerables. Aquest Conveni facilita el procediment de comunicació i col·laboració entre l'Ajuntament i la companyia elèctrica per evitar corts de subministrament en cas d'impagaments per dificultats econòmiques.

L'acord té com a objectiu facilitar els pagaments de les famílies en situació de vulnerabilitat, per evitar corts del subministrament elèctric, ja sigui a través d'ajudes econòmiques municipals o sol·licitant un fraccionament del pagament de la factura o del seu ajornament a la companyia elèctrica.

El Servei de Benestar Social de l'Ajuntament, a través dels Serveis Socials Comunitaris, s'encarrega de fer les valoracions dels possibles beneficiaris de les ajudes, sobre la base d'un procediment intern de prestacions econòmiques que l'Ajuntament ja té establert. Des del moment en què Endesa rebi la comunicació de l'Ajuntament de Calvià, que el titular del servei elèctric reuneix els criteris per ser beneficiari de l'ajuda econòmica per al pagament del deute de subministrament d'energia elèctrica, la companyia suspendrà el tall de llum del domicili afectat. D'aquesta manera, des dels Serveis Socials Comunitaris municipals, es farà la mediació per evitar els corts de subministrament a famílies de Calvià que no puguin afrontar el pagament de les factures en trobar-se en una situació de vulnerabilitat econòmica i/o social.

Aquest acord s'emmarca en el conveni marco signat entre Endesa i la FELIB (Federació d'Entitats Locals dels Illes Balears).

Aquest conveni de col·laboració ha convertit a Calvià és el primer municipi de les Illes Balears que inclou informació sobre les ajudes municipals, en les cartes d'avís de suspensió de subministrament que envia la companyia Endesa en casos d'impagament.

Atenció als residents de: Palmanova, Magaluf, Son Caliu, Badia de Palma, Sol de Mallorca, Calvià i Es Capdellà: Centre de Serveis Socials Palmanova
C/ Diego Salvà Lezaun, 2
Telèfon: 971132645
Horari: De dilluns a divendres, de 09.00 a 14.30 h i dimecres i dijous de 16.00 a 19.00 h
Punt d'atenció complementari: Can Verger. C/ Major, 75. Calvià

Atenció als residents de: Santa Ponça, Costa de la Calma, Urbanització Galtazó i Peguera: Centre de Serveis Socials Ses Rotes Velles (Santa Ponça)
C/ Riu Sil, 4
Telèfon: 971693351
Horari: De dilluns a divendres, de 09.00 a 14.30 h i dimarts de 16.00 a 19.30 h
Punt d'atenció complementari: Unitat Bàsica de salut de Peguera. C/ Malgrats,17.

Atenció als residents de: El Toro, Son Ferrer, Sa Porrassa, Cas Català, Portals Nous, ses Illetes, Bendinat i Costa d’en Blanes: Centre de Serveis Socials Àliga (Son Ferrer)
C/ Àliga, 54
Telèfon: 971230142
Horari: De dilluns a divendres, de 09.00 a 14.30 h i Dilluns de 16.00 a 19.00 h
Punt d'atenció complementari: CUC. C/ Ginesta, 7. Bendinat

Més informació: Servei de Benestar Social de l'Ajuntament de Calvià
C/Julià Bujosa Sans, batle, 1
Telèfon: 971139173
Horari: De dilluns a divendres, de 09.00 a 14.30 h.