Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Multes trāfic Ajuntament de Calviā

El pagament de la multa dins dels primers 20 dies naturals des del dia que es rep la notificació suposa una reducció del 50% de l'import de la sanció. El pagament reduït suposa una renúncia a la presentació d'al·legacions i fi de la via administrativa.

FORMES DE PAGAMENT:

- A l'agent al moment de la denúncia.
- En l'Oficina Municipal de Tributs (ctra. Calvià-Palmanova, nº 40 07081), que s'encarrega de gestionar, entre unes altres, les gestions relacionades amb el cobrament de les sancions de trànsit i altres sancions administratives. No s’hi poden fer pagaments en efectiu. Únicament amb targeta bancària. L'horari d'atenció al públic és de 9 a 14 hores. Podeu demanar cita previa.
Telèfons: 971 699 905 i 971 699 906 Correu electrònic: gestiotribut@calvia.com / recaudacion@calvia.com.
- Mitjançant l'ingrés en qualsevol oficina de les següents entitats: Banco Popular Español, Banco Mare Nostrum, CaixaBank "la Caixa", Banca March, Banco Santander, Banco Bilbao Vizcaya Argentaria, Banco Sabadell Atlántico, Cajamar Caja Rural o en els caixers automàtics de les entitats bancàries citades, a través del codi de barres que figura en l'imprès.
- Al web municipal d'administració electrònica on s'integren tot els serveis electrònics que l'Ajuntament de Calvià posa a disposició de la ciutadania tots els dies de l'any i sense limitacions horàries. A través d'aquest enllaç podrà accedir a la informació relativa als tràmits disponibles online, a la carpeta ciutadana i a la carpeta de l'empresa, i a través d'aquest enllaç directament a la informació de pagament en tràmit electrònic de multes de trànsit.