Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Informaciķ d'interčs

La informació juvenil posa a la disposició de la joventut les eines necessàries per a una millor presa de decisions en l'exercici de la seva llibertat i autonomia.

Des del Servei de Joventut de l'Ajuntament de Calvià estem compromesos amb aquest propòsit i ens esforcem per fer arribar als i les joves del municipi tot tipus d'informació útil per al seu creixement personal, laboral i educatiu. Sempre contrastant la informació, verificant les fonts i fent-la-hi arribar a la joventut d'una manera clara i concisa.

Si tens algun dubte en qualsevol àmbit (laboral, educatiu, voluntariat, emocional, etc.) i necessites informació, contacta amb l'equip de Joventut Calvià a través de  @joventutdecalvia   @joventutcalvia 679 395 529 o del correu electrònic juventud@calvia.com 

Des del Servei de Joventut proposem a la joventut calvianera d'entre 12 i 30 anys a participar d'un taller de risoterapia amb l'objectiu de promoure la rialla com a recurs vital per gestionar els diferents estats d’ànim.

Les persones assistents rebran durant la primera par de la sessió coneixements teòrics sobre la risoteràpia, passant a una segona par on es realitzaran un seguit de dinàmiques de presentació i cohesió de grup.

Serà aquest proper 22 d'octubre, de 18 a 20 hores, a Es Generador. Impartit per Patrick Prekiel. Inscripcions a través de FORMULARI.

 

 

NOVETAT: NEWSLETTER JOVENTUT CALVIÀ

Posem en marxa una nova eina de comunicació. Una revista informativa amb periodicitat mensual perquè els i les joves coneguin de primera mà el tipus d'activitats que fem des del Servei de Joventut i totes les que tenim programades.

Consulta la nova edició d'octubre i les properes a través del següent ENLLAÇ.

 

 

 

 Des del Servei de Joventut posem en marxa FORMACIÓ MUSICAL EN LÍNIA PER MÒDULS. Es tracten de mòduls formatius en línia GRATUÏTS dirigits als/les joves residents de Calvià d'entre 12 i 30 anys usuaris/àries del Servei de Joventut que hagin emplenat la Fitxa Jove (bit.ly/fitxajove). 

Dimarts i dijous a la tarda (a confirmar horari definitiu). 

Places limitades!

Pots fer la teva inscripció a un o més mòduls (són complementaris, però totalment independents) a través del següent formulari bit.ly/inscripcioformaciomusical

Mòdul 1 Mòdul 2 Mòdul 3

 EXPOSICIÓ LIBER-ART 2021:

L'objecte de la convocatòria és promoure el talent artístic i facilitar un punt de trobada i de comunitat entre els i les joves artistes del municipi de Calvià. La temàtica és COVID-19: què ha suposat aquest últim any de pandèmia per a tu? Obres d'art fetes per joves calvianers/es en les categories d'arts plàstiques, fotografia i arts literàries. Amb la col·laboració del projecte INFOCOVID del Govern de les Illes Balears.

Vine a visitar-la a Es Generador en horari de 9 a 21 hores de dilluns a divendres i dissabtes d'11 a 21 hores.

S'accepten aportacions lliures. Si t'has quedat fora de la convocatòria i vols mostrar el teu art, pots contactar amb el Servei de Joventut al correu electrònic juventut@calvia.com.

Guia per a les persones participants


Joventut LAB Calvià «El benestar del jovent després de la Covid-19. Reptes i noves formes d’atenció per part dels serveis públics»
Jornada adreçada a educadors i educadores, professionals que treballen amb joves, associacions i en general qualsevol persona en contacte i relacionada amb el món juvenil. Programa dual: presencial i en línia. 16 de juny 2021. Sala Palmanova de 10 a 14 hores. Intervenció inaugural a càrrec de Jaume Funes Artiaga, psicòleg, educador i periodista, amb la ponència presencial «Intervenció amb joves en temps de pandèmia. Nous reptes, noves respostes»

Notícia: Reptes a la I Jornada Joventut Lab Calvià
Ponència de Jaume Funes «Intervenció amb joves en temps de pandèmia. Nous reptes, noves respostes»
Entrevista a Jaume Funes

 

 

Més informació d'interès:
Programa de ràdio "Bebo, Fumo y Desafino: Ús i legalitat de les xarxes socials per part de la joventut"
Treball Solidari (ONGD) - Projecte d'alimentació responsable i conscient - Formulari
Servei d'orientació - Emplea't Jove (IFOC)
Vida digital + segura (Campanyes Infojove)
Punts importants de la nova Ordenança municipal reguladora dels Vehícles de Mobilitat Personal (VMP)
Ordenança municipal de Vehícles de Mobilitat Personal (VMP
Carnet Alberguista
Carnet Jove
Camps de treball
Joventut amb el Pla estratègic d'igualtat