Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

RAFEL SEDANO PORCEL

REGIDOR DE LA COALICIÓ PODEM-MÉS. 
Regidor delegat especial per a les àrees de Joventut, Participació ciutadana, Medi ambient, Transició ecològica i Memòria democràtica, sota la supervisió de la Tinenta de batle delegada d'aquestes àrees. Regidor delegat de la zona de Es Capdellà

Contacte: rsedano@calvia.com

FUNCIONS: D’acord amb el Decret de Batlia de 17 de juny de 2019, se li deleguen les facultats de direcció i impuls de la política municipal en totes les matèries relacionades amb l'àmbit de la Joventut, Participació Ciutadana, Medi Natural i Urbà, Transició ecològica, Mobilitat sostenible i Memòria democràtica.

Queden sota la seva dependència directa: Agencia del voluntariat; Pressuposts participatius, iniciatives i consultes ciutadanes; Agilització i tutorització per entitats i col·lectius en els seus tràmits davant l’administració; Locals de participació; Subvencions i suport AAVV; Col·laboració (Rocio, Falles, dia de nassos, Confraries ...); Activitats pròpies; Democràcia directa deliberativa; Consell ciutadà; Plataforma Cònsol (Participa Calvià); Serveis de Medi Natural: Serveis Ambientals, Control de Plagues; Benestar Animal; Promoció de la Mobilitat Sostenible i Mitjans Alternatius d'energia i Memòria Democràtica.

ATENCIÓ ZONES: Els dilluns, de 16,00h a 17,30h, al Casal des Capdellà (C/Platges, 11, baixos, Es Capdellà CP 07196). Sol·licitar cita prèvia telèfon 971 139 100 ext. 1430. Mòbil: 689 76 52 30

DADES BIOGRÀFIQUES: accedir a la informació.

RETRIBUCIÓ: 56.000€ distribuïts en 10 pagues mensuals de 4.000€ bruts i 2 pagues al juny i desembre de 8.000€ bruts. Aprovat en el ple de dia 20 de juny de 2019, efectiu des del dia 15 de juny de 2019 data en què va prendre possessió del seu càrrec en la nova corporació constituïda a l'Ajuntament de Calvià. Informació actualitzada febrer 2021 pel Departament de Personal: 57.120€.

DECLARACIONS:
Declaració inicial de béns patrimonials .pdf
Declaració inicial d'activitats privades .pdf 

AGENDA PÚBLICA L'agenda pública institucional de Rafel Sedano està subjecta a canvis d'última hora. Reflecteix les activitats institucionals, no així totes les reunions de treball internes ni les activitats extramunicipals.  

Pàgina actualitzada 2021-02-03