Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

DIA MUNDIAL DEL MEDI AMBIENT

Us donam la benvinguda a les activitats del Dia Mundial del Medi Ambient 2021

Us convidam a visitar virtualment alguns dels espais naturals de Calvià, a conèixer algunes de les espècies que hi viuen, a explorar com adoptar un model de vida més ecològic i sostenible, a inspirar-vos amb lectures, documentals, tallers, cançons, pel·lícules, monòlegs i molt més de la natura calvianera, i també volem compartir amb vosaltres l'encoratjador missatge de futur del jovent de Calvià, amb el vídeo Biodiversidad, Bendinat For Future.

DIADA VIRTUAL 2021

SOBRE EL DIA MUNDIAL DEL MEDI AMBIENT

L'any 2021 el tema del Dia Mundial del Medi Ambient és la restauració dels ecosistemes. Al municipi de Calvià tenim un ric patrimoni natural a conservar. En aquesta diada volem incidir en la importància de conservar-lo i actuar en l'àmbit local, mitjançant accions de reforestació i restauració d'ecosistemes

#DiaMundialdelMediAmbient

AGRAÏMENTS
Volem agrair-vos la vostra implicació i la vostra participació, que han fet possible aquesta diada virtual per celebrar el Dia Mundial del Medi Ambient.

Un agraïment molt especial a tot l'equip de les Biblioteques de Calvià per la seva extraordinària feina i dedicació. I a l'IMEB i a l'Ajuntament de Calvià pel seu suport i perquè aquest projecte veiés la llum.

Moltes gràcies