Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Servei psicoeducatiu per alumnes amb TDA-H i d'altres.

Servei de suport, dins del Programa de Reforç Educatiu en Infantil i Primària, pel tractament psicològic i educatiu dels nins i nines diagnosticats amb TDA-H. Atendrem també a alumnes amb altres problemàtiques psicològiques com: ansietat, pors, fòbies, falta d'autoestima, depresió, problemes conductuals..

A l'equip REIP hi ha dos psicòlegs especialistes que treballaran directament amb els alumnes en petits grups de màxim 3 nins/es a les diferents escoles (es triarà una escola per zona), a on es desenvoluparà el servei especialitzat.

Ratio: Els grups d'intervenció tindran una ratio màxima de 3 nins/es.

Qui ho pot sol.licitar: Són els professionals de l'EOEP de la Conselleria els responsables de derivar els alumnes que han estat detectats i avaluats amb aquest trastorn. Poden solˇlicitar-lo les famálies que disposin de qualque informe sobre aquest nin/a.

Dret que atorga: Es treballa tant amb els nins com amb les seves famílies. Una vegada al mes es reuneixen els professionals amb els pares per a treballar objectius comuns i resoldre qualsevol dubte o problemàtica concreta.