Catalā | Castellano | English
inici Inici mapa del sitio Mapa del lloc Dimecres 23 d'abril de 2014
Cercar
Ajuntament
Organitzaciķ municipal
Equip de govern
Adreces i telčfons.
Queixes i suggeriments
Calendari del contribuent
Cartes de Compromís
Comunicaciķ
Normativa (ordenances)
Serveis i Trāmits
El municipi
10 d'abril de 2014
Setmana del Dia del Llibre a Calviā
Del 23 d'abril al 4 de maig podreu gaudir d'una programació completa per celebrar el Dia del Llibre.
9 d'abril de 2014
Convocatōria BECAlviā 2014
L'Ajuntament aposta per segon any consecutiu pel programa de beques per a la formació pràctica d'estudiants universitaris i de cicles formatius, que es desenvoluparà durant els mesos de juliol i agost.
8 d'abril de 2014
Calviā, vuitena millor destinaciķ d'Espanya
Els Travellers’ Choice Destinations, premis que atorga TripAdvisor, el web de viatges més important del món, situen el municipi en la vuitena posició a escala nacional i primera destinació de les Illes Balears.
7 d'abril de 2014
Calviā es converteix en Ciutat Cičncia
L'objectiu de la iniciativa és donar a conèixer la ciència i la tecnologia d'avantguarda i fomentar les vocacions científiques.
2 d'abril de 2014
Finalitza amb čxit la 2Ē ediciķ del Tea Time Chat
La passada setmana varen acabar les sessions de Tea Time Chat d'anglès i alemany, de les quals aquest any s'han beneficiat 195 persones residents a Calvià (152 persones dels grups d'anglès i 43 persones del grup d'alemany).
31 de marį de 2014
Presentada la Mostra de Cuines 2014
Un total de 59 restaurants del municipi, la qual cosa suposa un rècord de participació, oferiran menús a 10, 12 o 16 euros els dies 4, 11, 18 i 25 del mes d'abril.
29 de marį de 2014
Inaugurat el mercat setmanal de Santa Ponįa
Els llocs instalˇlats han estat seleccionats tenint en compte els productes que venen, entre els quals predominen els productes tradicionals, artesans i ecològics.
27 de marį de 2014
Reconeixement a Melani Costa
El Palau d’Esports de Calvià passarà a denominar-se amb el nom de la nedadora calvianera, subcampiona del món de 400 metres lliures i que ha participat en els dos últims jocs olímpics.
20 de marį de 2014
I Jornades d'Unitats Canines Policials
La Sala Palmanova ha acollit la presentació de les jornades que es duen a terme entre avui i dissabte i que compten amb la participació de més de 90 policies de diversos punts del país.
10 de marį de 2014
Ajuts per rehabilitar habitatges
El batle de Calvià, Manuel Onieva, ha fet lliurament de 80.000 euros en ajuts per rehabilitar habitatges a sis comunitats de propietaris del municipi.
19 de febrer de 2014
Reuniķ Comissiķ Seguiment Temporada Turística
El batle de Calvià, Manuel Onieva, presideix una nova reunió de la Comissió de Seguiment de la Temporada Turística a la localitat de Magaluf.
19 de febrer de 2014
Calviā is shopping! An experience
El Pla és un programa integral de millora competitiva del comerç, que s'adequa a les característiques del municipi tenint-ne en compte les necessitats específiques
13 de febrer de 2014
Trobada del batle amb el Conseller de Turisme
Manuel Onieva ha mantingut una trobada amb el Conseller de Turisme, Jaime Martínez, per repassar els detalls de les obres que es faran a Calvià i que compten amb finançament del Govern
11 de febrer de 2014
Inaugurat el mercat setmanal de Peguera
Aquest matí s'ha posat en marxa el nou mercat tradicional que tendrà lloc tots els dimarts entre les rotondes de Casa Pepe i Mercadona.
29 de gener de 2014
Pla Desenvolupament Turístic Calviā 2014-2015
Inclou els elements estratègics i les línies d'actuació que a dia d'avui ja està duent a terme l'Equip de Govern i noves fórmules per revitalitzar i rejovenir la indústria turística.
28 de gener de 2014
Calviā suma una nova Q de Qualitat Turística
Calvià ha sumat un nou reconeixement a la qualitat de les seves platges. Aquest any ha estat la platja de l'Oratori la que ha rebut el guardó, que se suma al de Son Maties, es Carregador, Palmanova, Palmira i Santa Ponça.
24 de gener de 2014
Canvi de la gespa en el camp del C.D. Calviā
Les obres, que tendran un cost de 160.000, és previst que comencin el proper mes de juliol i finalitzin un mes després. L'actual gespa del camp de futbol es va instalˇlar en 2003.
15 de gener de 2014
Millores en les infraestructures dels colˇlegis
L'Ajuntament de Calvià va a dur a terme una sèrie d'actuacions en matèria d'obres en infraestructures en els centres escolars del municipi malgrat no ser de la seva competència.
10 de gener de 2014
Campanya Infodrogas Calviā
L'Ajuntament de Calvià, a través dels Serveis Socials, posa en marxa un servei d'assessorament professional en línia sobre qualsevol qüestió relacionada amb les drogodependències.
8 de gener de 2014
Operatiu altes i renovacions abonaments de l'ICE
Informació de com es durà a terme tot l'operatiu que es posarà en marxa per fer les altes i renovacions dels abonaments de l'ICE per al 2014.
8 de gener de 2014
Comencen tres nous tallers d'ocupaciķ a l'IFOC
El proper 16 de gener es posaran en marxa tres nous tallers d'ocupació a través dels quals es donarà feina durant 6 mesos a 30 persones majors de 25 anys amb dificultats d'inserció laboral
17 de desembre de 2013
El deute municipal descendeix un 15% en 2013
Gràcies a la gran labor de gestió desenvolupada, en tan sols un any s'ha amortitzat la totalitat dels préstecs ICO subscrits durant l'any 2011 per al pagament a proveïdors i part dels solˇlicitats en 2012.
11 de desembre de 2013
Augment de les ajudes als clubs esportius
Es destinaran 200.000 euros a les associacions esportives del municipi, es recuperaran les beques per a esportistes d'elit i es duran a terme inversions per remodelar les instalˇlacions.
10 de desembre de 2013
Diplomes per als guanyadors del Gintapa Calviā
S'han reconegut cinc establiments per les votacions de la tapa a través de les xarxes socials i tres pels seus gintònics, a més dels guanyadors de la modalitat de gintapess.
9 de desembre de 2013
Presentat el servei Línia Verda
Permet donar resposta a qualsevol consulta mediambiental plantejada, a més de servir com a canal directe de comunicació de les incidències que es detectin en l'equipament urbà del municipi.
29 de novembre de 2013
Guia de serveis i recursos de l'IMEB
L'IMEB ha presentat la guia de recursos i serveis que ofereix per a aquest curs 2013-2014 a les AMIPA del municipi de Calvià.
29 de novembre de 2013
L'Ajuntament rep el Premi Menina
El guardó reconeix la tasca del consistori al llarg de l'any per l'eradicació de la violència contra la dona a través del Servei d'Atenció a les Dones Víctimes de Violència de Gènere i Menors.
22 de novembre de 2013
Nova oficina SAC a Cas Catalā
Permetrà als veïns de la zona fer una sèrie de gestions que fins ara únicament es podien dur a terme a l'edifici consistorial.
21 de novembre de 2013
Congelaciķ d'impostos i taxes per 2014
El batle de Calvià, Manuel Onieva, ha anunciat aquest matí que congelarà taxes i impostos al proper any com a suport i estímul a l'economia del municipi.
18 de novembre de 2013
Contractaciķ d'aturats per a manteniment
El SOIB ha estat l'encarregat de seleccionar el personal que durà a terme tasques de manteniment i el consistori hi destinarà 173.000 euros, el pressupost previst per a la ilˇluminació nadalenca.
12 de novembre de 2013
Oficina descentralitzada al Toro
A partir d'ara al Centre Cultural del Toro es podran fer una sèrie de tràmits, com ara solˇlicitar el certificat de residència, sense necessitat de desplaçar-se fins a l'Ajuntament.
21 d'octubre de 2013
Les biblioteques del municipi estrenen web
La Xarxa de Biblioteques de Calvià, dins el programa de creació de microwebs del Centre Coordinador de Biblioteques del Consell Insular de Mallorca, acaba d'editar i publicar el seu propi web.
18 d'octubre de 2013
Millores a Punta Balena per solucionar problemes
Es duran a terme iniciatives noves en matèria de circulació, vigilància, seguretat i xarxes pluvials i clavegueram.
26 de marį de 2013
El Centre Empresarial de Calviā ja és una realitat
Després de la publicació del reglament al BOIB, el Centre Empresarial de Calvià inicia la seva marxa. .
 
Guia de carrers
Pagament imposts
Certificats
Recollida de trastos
Queixes i suggeriments
Cālcul d'autoliquidacions
Descārrega d'impressos
Tots els serveis
 
Campanya Infodrogas Calviā
 
Bonificacions per crear ocupaciķ estable
 
Solˇlicita el teu certificat per a viatge
 
Document d'avanį per a la revisiķ del PGOU
 
Revista Entorn
 
Adopciķ d´animals Canera Municipal
 
Plenaris de la corporaciķ
 
Modif. puntuals de Planejament i Plans Parcials
 
Pla general d´ordenaciķ urbana de 2009
 
PERFIL DEL CONTRACTANT
 
Horari autobusos
 
Oposicions i borses de treball
 
El temps
Màx.: 20ºC
Mín.: 5ºC
 
 
    enviar a un amigo
     
© Ajuntament de Calvià. C/ Julià Bujosa Sans, batle, 1. 07184 Calvià. Illes Balears. Tel. 971 139 100.
Inici | Turisme | Serveis i trāmits | Mapa del lloc | Correu | Termes legals