Catalā | Castellano | English
inici Inici mapa del sitio Mapa del lloc Dimarts 26 de maig de 2015
Cercar
Ajuntament
Organitzaciķ municipal
Equip de govern
Adreces i telčfons.
Queixes i suggeriments
Calendari del contribuent
Cartes de Compromís
Comunicaciķ
Normativa (ordenances)
Serveis i Trāmits
El municipi
22 de maig de 2015
Vacances en Pau 2015
L’Ajuntament colˇlabora una vegada més amb el projecte solidari Vacances en Pau i signa un compromís d’acolliment amb l’Associació d’Amics del Poble Sahrauí de les Illes Balears
11 de maig de 2015
Activitats Educatives i d'Oci Estiu 2015
L'Ajuntament, a través de l'IMEB, posa a la disposició dels ciutadans un calendari d'activitats en el període de les vacances escolars.
30 d'abril de 2015
Problemes tčcnics a Radio Calviā
L’emissora municipal es troba aquests dies sense poder emetre a causa d’uns problemes tècnics per una avaria en el repetidor situat a Na Burguesa.
22 d'abril de 2015
Exposiciķ ĢEntre el gest i la paraulaģ
Des del dia 23 d'abril al 12 de juny es podrà visitar a la sala d'exposicions de l'Ajuntament l'obra que dóna a conèixer el patrimoni artístic del municipi sorgit dels Premis Calvià (1971-1982)
14 d'abril de 2015
Ajuda per a l'adquisiciķ de llibres de text
Ja estan aprovades les ajudes per a l'adquisició de llibres de text d'educació primària i secundària obligatòria per al curs escolar 2015-2016. El termini de solˇlicitud s'inicia l'1 de juny.
24 de marį de 2015
Número 4 de la revista Entorn
Ja ha sortit el número 4 de la revista Entorn de Calvià. Són 120 pàgines que parlen dels productes de la terra i l'art de transformar-los en menjars imaginatius i saborosos.
19 de marį de 2015
Presentat el programa Policia Tutor
El servei activat, que compta amb tres agents, va dirigit a prevenir i solucionar problemes vinculats amb els menors escolaritzats als tres centres educatius de secundària del municipi.
2 de febrer de 2015
Sa Societat reobre les seves portes
S’hi pot trobar televisió, premsa diària i zona wi-fi amb ordinadors d’ús totalment gratuït, a més de màquines expenedores self-service de cafè, refrescs i snacks a preus populars.
28 de novembre de 2014
L'Ajuntament rebaixa l'IBI un 24 % per al 2015
La mesura situa els tipus en el 0,5 % per a tots els béns immobles. Amb aquesta actuació, el consistori deixarà de recaptar el proper any dos milions d'euros.
10 de novembre de 2014
L'Ajuntament, guardonat per UNICEF
El projecte premiat ha estat la Comissió Interdisciplinària de la Petita Infància del Servei de Benestar Social, que està destinada als infants de 0 a 6 anys de les zones de Palmanova, Magaluf i Son Caliu.
3 d'octubre de 2014
Nou programa d'anglčs per a les escoletes
A partir del dilluns les escoletes municipals incorporen un nou servei sota el nom de Play in English destinat als nins i nines de dos anys.
30 de setembre de 2014
Posada en marxa de dues llanįadores d'ocupaciķ
Cada llançadora estarà integrada per un equip de 20 joves aturats menors de 35 anys, que, guiats per un coordinador, reforçaran competències per accedir al mercat laboral.
19 d'agost de 2014
Presentaciķ parcs canins
Tres dels nous espais destinats als cans ja estan finalitzats. Les adequacions dels sis restants veuran la llum en els propers dies. S'han destinat a aquest efecte més de 9.500 m2.
5 d'agost de 2014
Inaugurat el nou GPS de Rādio Taxi Calviā
El nou dispositiu, pioner a les Illes Balears, proporciona major rapidesa en la reserva dels serveis i ha estat subvencionat pel consistori.
25 de juliol de 2014
Instalˇlaciķ de caixes de seguretat a les platges
L'Ajuntament de Calvià, en el context de la seva aposta per millorar la seguretat en tots els àmbits, posa en marxa aquesta actuació amb la finalitat de proporcionar una millor dotació dels serveis als banyistes.
17 de juliol de 2014
Calviā dedica un carrer al capitā Eraso
El batle de Calvià i l’esposa del capità, Alicia Moreno de Borbón, han descobert avui la placa de reconeixement municipal al gran treball fet a Port Portals per l’ilˇlustre calvianer mort en 2012.
9 de juliol de 2014
Les deu banderes blaves ja onegen a Calviā
Les insígnies ja estan a les platges de Palmira, Torà, la Romana, Santa Ponça, Son Maties, Palmanova, es Carregador, s’Oratori, cala Vinyes i ses Penyes Rotges.
27 de juny de 2014
Nou accés a la cala del Toro
L'Ajuntament de Calvià i Port Adriano han signant avui dematí un conveni per construir un nou accés a la cala del Toro, tancada des de l'agost del passat any per esllavissades.
19 de juny de 2014
L'IFOC publica la seva memōria de 2013
Durant el passat any es va incrementar un 50% l'activitat formativa i un 25% el nombre d'insercions laborals de ciutadans del municipi.
2 de juny de 2014
Torna la programaciķ matinal a Rādio Calviā
S'obre una nova etapa en l'emissora municipal. La nova programació inclou un magazine presentat per Raquel Aguilera i els serveis informatius, que seran a càrrec de Jaime Mora.
29 de gener de 2014
Pla Desenvolupament Turístic Calviā 2014-2015
Inclou els elements estratègics i les línies d'actuació que a dia d'avui ja està duent a terme l'Equip de Govern i noves fórmules per revitalitzar i rejovenir la indústria turística.
24 de gener de 2014
Canvi de la gespa en el camp del C.D. Calviā
Les obres, que tendran un cost de 160.000, és previst que comencin el proper mes de juliol i finalitzin un mes després. L'actual gespa del camp de futbol es va instalˇlar en 2003.
10 de gener de 2014
Campanya Infodrogas Calviā
L'Ajuntament de Calvià, a través dels Serveis Socials, posa en marxa un servei d'assessorament professional en línia sobre qualsevol qüestió relacionada amb les drogodependències.
22 de novembre de 2013
Nova oficina SAC a Cas Catalā
Permetrà als veïns de la zona fer una sèrie de gestions que fins ara únicament es podien dur a terme a l'edifici consistorial.
 
Guia de carrers
Pagament imposts
Certificats
Recollida de trastos
Queixes i suggeriments
Cālcul d'autoliquidacions
Descārrega d'impressos
Tots els serveis
 
Informaciķ factura electrōnica
 
Campanya Infodrogas Calviā
 
Solˇlicita el teu certificat per a viatge
 
Servei d'assessorament hipotecari
 
Adopciķ d´animals Canera Municipal
 
Revista Entorn
 
Plenaris de la corporaciķ
 
Planejament en tramitaciķ
 
ZONES TURÍSTIQUES MADURES
 
Pla general d´ordenaciķ urbana de 2009
 
PERFIL DEL CONTRACTANT
 
Horari autobusos
 
Oposicions i borses de treball
 
El temps
Màx.: 20ºC
Mín.: 5ºC
 
 
    enviar a un amigo
     
© Ajuntament de Calvià. C/ Julià Bujosa Sans, batle, 1. 07184 Calvià. Illes Balears. Tel. 971 139 100.
Inici | Turisme | Serveis i trāmits | Mapa del lloc | Correu | Termes legals