Catalā | Castellano | English
inici Inici mapa del sitio Mapa del lloc Dilluns 30 de marį de 2015
Cercar
Ajuntament
Organitzaciķ municipal
Equip de govern
Adreces i telčfons.
Queixes i suggeriments
Calendari del contribuent
Cartes de Compromís
Comunicaciķ
Normativa (ordenances)
Serveis i Trāmits
El municipi
19 de marį de 2015
Presentat el programa Policia Tutor
El servei activat, que compta amb tres agents, va dirigit a prevenir i solucionar problemes vinculats amb els menors escolaritzats als tres centres educatius de secundària del municipi.
6 de marį de 2015
BECAlviā 2015
L'Ajuntament, a través de l'IMEB, per tercer any consecutiu convoca beques de formació pràctica en empreses privades. Les empreses que hi vulguin colˇlaborar acollint becaris poden contactar amb l'IMEB.
27 de febrer de 2015
Convocatōria Aules d'Estiu 2015
El Consell Rector de l'IMEB ha aprovat les bases, normativa i annexos de la convocatòria d’ajuts per a la realització d'Aules d'Estiu que incorporin activitats en anglès.
9 de febrer de 2015
Arranca el programa de FP bāsica a l'IFOC
L'objectiu és fomentar la tornada al sistema educatiu i facilitar la inserció professional dels joves que no han obtingut el graduat en ESO.
2 de febrer de 2015
Sa Societat reobre les seves portes
S’hi pot trobar televisió, premsa diària i zona wi-fi amb ordinadors d’ús totalment gratuït, a més de màquines expenedores self-service de cafè, refrescs i snacks a preus populars.
26 de gener de 2015
Programa municipal de suport a famílies nombroses
L’Ajuntament, un any més, posa en marxa el programa municipal de suport a famílies nombroses. En el pla s’inclouen un conjunt de mesures, descomptes i bonificacions per ajudar aquests colˇlectius.
20 de gener de 2015
Inaugurat el Trailpark de Peguera
Es converteix en el primer parc oficial per a bicicletes tot terreny (MTB) a Mallorca i a les Illes Balears, seguint la senda de països com Alemanya, França o Suïssa
1 de desembre de 2014
Convocatōria subvencions per als Reis i foguerons
L'Ajuntament convoca les entitats i associacions sense afany de lucre perquè solˇlicitin ajuts econòmics per organitzar i dur a terme les cavalcades de Reis i els foguerons de Sant Antoni i de Sant Sebastià.
28 de novembre de 2014
L'Ajuntament rebaixa l'IBI un 24 % per al 2015
La mesura situa els tipus en el 0,5 % per a tots els béns immobles. Amb aquesta actuació, el consistori deixarà de recaptar el proper any dos milions d'euros.
10 de novembre de 2014
L'Ajuntament, guardonat per UNICEF
El projecte premiat ha estat la Comissió Interdisciplinària de la Petita Infància del Servei de Benestar Social, que està destinada als infants de 0 a 6 anys de les zones de Palmanova, Magaluf i Son Caliu.
3 d'octubre de 2014
Nou programa d'anglčs per a les escoletes
A partir del dilluns les escoletes municipals incorporen un nou servei sota el nom de Play in English destinat als nins i nines de dos anys.
30 de setembre de 2014
Posada en marxa de dues llanįadores d'ocupaciķ
Cada llançadora estarà integrada per un equip de 20 joves aturats menors de 35 anys, que, guiats per un coordinador, reforçaran competències per accedir al mercat laboral.
3 de setembre de 2014
Els joves de BECAlviā reben la seva acreditaciķ
Quaranta-quatre estudiants calvianers han adquirit experiència en més de 30 empreses durant els mesos de juliol i agost.
19 d'agost de 2014
Presentaciķ parcs canins
Tres dels nous espais destinats als cans ja estan finalitzats. Les adequacions dels sis restants veuran la llum en els propers dies. S'han destinat a aquest efecte més de 9.500 m2.
5 d'agost de 2014
Inaugurat el nou GPS de Rādio Taxi Calviā
El nou dispositiu, pioner a les Illes Balears, proporciona major rapidesa en la reserva dels serveis i ha estat subvencionat pel consistori.
25 de juliol de 2014
Instalˇlaciķ de caixes de seguretat a les platges
L'Ajuntament de Calvià, en el context de la seva aposta per millorar la seguretat en tots els àmbits, posa en marxa aquesta actuació amb la finalitat de proporcionar una millor dotació dels serveis als banyistes.
17 de juliol de 2014
Calviā dedica un carrer al capitā Eraso
El batle de Calvià i l’esposa del capità, Alicia Moreno de Borbón, han descobert avui la placa de reconeixement municipal al gran treball fet a Port Portals per l’ilˇlustre calvianer mort en 2012.
9 de juliol de 2014
Les deu banderes blaves ja onegen a Calviā
Les insígnies ja estan a les platges de Palmira, Torà, la Romana, Santa Ponça, Son Maties, Palmanova, es Carregador, s’Oratori, cala Vinyes i ses Penyes Rotges.
27 de juny de 2014
Nou accés a la cala del Toro
L'Ajuntament de Calvià i Port Adriano han signant avui dematí un conveni per construir un nou accés a la cala del Toro, tancada des de l'agost del passat any per esllavissades.
19 de juny de 2014
L'IFOC publica la seva memōria de 2013
Durant el passat any es va incrementar un 50% l'activitat formativa i un 25% el nombre d'insercions laborals de ciutadans del municipi.
2 de juny de 2014
Torna la programaciķ matinal a Rādio Calviā
S'obre una nova etapa en l'emissora municipal. La nova programació inclou un magazine presentat per Raquel Aguilera i els serveis informatius, que seran a càrrec de Jaime Mora.
28 de maig de 2014
Lliurament guia de bones prāctiques per souvenirs
S'emmarca dins d'un projecte pioner en l’àmbit nacional denominat Souvenir LAB i cerca transformar els negocis del sector per fer-los més atractius, competitius i a la vegada més rendibles.
29 de marį de 2014
Inaugurat el mercat setmanal de Santa Ponįa
Els llocs instalˇlats han estat seleccionats tenint en compte els productes que venen, entre els quals predominen els productes tradicionals, artesans i ecològics.
29 de gener de 2014
Pla Desenvolupament Turístic Calviā 2014-2015
Inclou els elements estratègics i les línies d'actuació que a dia d'avui ja està duent a terme l'Equip de Govern i noves fórmules per revitalitzar i rejovenir la indústria turística.
24 de gener de 2014
Canvi de la gespa en el camp del C.D. Calviā
Les obres, que tendran un cost de 160.000, és previst que comencin el proper mes de juliol i finalitzin un mes després. L'actual gespa del camp de futbol es va instalˇlar en 2003.
10 de gener de 2014
Campanya Infodrogas Calviā
L'Ajuntament de Calvià, a través dels Serveis Socials, posa en marxa un servei d'assessorament professional en línia sobre qualsevol qüestió relacionada amb les drogodependències.
22 de novembre de 2013
Nova oficina SAC a Cas Catalā
Permetrà als veïns de la zona fer una sèrie de gestions que fins ara únicament es podien dur a terme a l'edifici consistorial.
 
Guia de carrers
Pagament imposts
Certificats
Recollida de trastos
Queixes i suggeriments
Cālcul d'autoliquidacions
Descārrega d'impressos
Tots els serveis
 
Informaciķ factura electrōnica
 
Campanya Infodrogas Calviā
 
Programa municipal de suport a famílies nombroses
 
Solˇlicita el teu certificat per a viatge
 
Servei d'assessorament hipotecari
 
Adopciķ d´animals Canera Municipal
 
Revista Entorn
 
Plenaris de la corporaciķ
 
Planejament en tramitaciķ
 
ZONES TURÍSTIQUES MADURES
 
Pla general d´ordenaciķ urbana de 2009
 
PERFIL DEL CONTRACTANT
 
Horari autobusos
 
Oposicions i borses de treball
 
El temps
Màx.: 20ºC
Mín.: 5ºC
 
 
    enviar a un amigo
     
© Ajuntament de Calvià. C/ Julià Bujosa Sans, batle, 1. 07184 Calvià. Illes Balears. Tel. 971 139 100.
Inici | Turisme | Serveis i trāmits | Mapa del lloc | Correu | Termes legals