Calvià . www.calvia.com

Cabecera

Carpeta Ciutadana

La Carpeta Ciutadana vos permet consultar les dades que consten a l'Ajuntament sobre la vostra persona o béns, rebre les vostres notificacions i realitzar alguns tràmits.

Què necessitau per a connectar-vos-hi?

Podeu accedir-hi utilitzant una de les següents formes d'identificació:

  • Usuari i contrasenya, que normalment haureu rebut per carta al vostre domicili.
  • Certificat Digital, tant el DNI Electrònic com el de la Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre.

Hi podeu entrar sense registrar-vos, però només accidireu a una versió reduïda de la Carpeta Ciutadana on només hi haurà algunes funcionalitats disponibles. Només els usuaris registrats tendran accés complet.

Què necessitau per a registrar-vos-hi?

El procés de registre es pot fer des de la mateixa Carpeta Ciutadana. 

Per registrar-vos-hi només caldrà que faciliteu una adreça de correu eletrònic vàlida i, opcionalment, un telèfon mòbil de contacte. El procés de registre vos enviarà un correu electrònic amb les instruccions per finalitzar-lo. Una vegada concluït el procés, les següents connexions a la Carpeta vos conduiran automàticament a la versió completa amb totes les funcionalitats actives.

Només si vos registrau amb usuari i contrasenya, i per motius de seguretat, el procés de registre també vos demanarà informació addicional per comparar-la amb la que consta a l'Ajuntament i així assegurar-nos de la vostra identitat. Aquesta informació addicional només se vos demanarà una vegada i durant el procés de registre, i  normalment es tractarà d'alguns dígits del compte bancari en el que teniu domiciliat algun dels rebuts municipals.

Com obtenir un Certificat Digital?

Per obtenir el DNI electrònic consultau l'adreça: http://www.dnielectronico.es.

El Certificat de la Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre es sol·licita via Internet a la Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre - Real Casa de la Moneda (http://www.cert.fnmt.es). Per tal d'acreditar la identitat del sol·licitant us heu de presentar, proveït del DNI, en una de les Oficines Registradores designades per la FNMT, entre les quals es troba l'Ajuntament de Calvià. Realitzat el registre presencial ja us podeu descarregar via Internet el vostre certificat.

Més informació sobre el Certificat electrònic

Informació relacionada

Banners:

Banner1
Banner2
Banner3
Banner4
Banner5

Créditos:

© Ajuntament de Calvià . C/ Julià  Bujosa Sans, batle, 1. 07184 Calvià . Illes Balears. Tel. 971 139 100.

Avís Legal    Política Privacitat    Cookies